Si të rriten flokët

 1. Llojet e flokëve të përdorura për zgjerim
 2. Flokë të hollë
 3. Flokët e dëmtuar
 4. Flokë të valëzuar

Aftësia për të ndryshuar plotësisht hairstyle shpejt dhe pa pasoja negative për flokët tuaj bën procedurën e zgjerimit gjithnjë e më shumë popullor. Nëse vetëm 10-15 vjet më parë vetëm disa nga fashionistat më të guximshëm të cilët ishin të etur për të provuar të gjitha risitë në fushën e flokëve ishin hairstyling, sot pothuajse një e katërta e klientëve të salloneve të bukurisë kanë provuar këtë metodë të korrigjimit të hairstyles për veten e tyre.

por procedura e shtrirjes së flokëve - Kjo është një medalje me dy anë, dhe para se të vendosni për zbatimin e saj, ju duhet të mësoni rregullat themelore për zgjedhjen e flokëve për zgjatje dhe si ta rregulloni atë.

Llojet e flokëve të përdorura për zgjerim

Fijet për zgjerimin mund të jenë të natyrshme (shpesh quhen dhurues) dhe artificiale. Këto të fundit përdoren vetëm për të krijuar hairstyles më të lira dhe profesionistët preferojnë të mos përdorin fare, pasi ato mund të shkaktojnë reagime mjaft të forta alergjike.

Fijet natyrore klasifikohen sipas rajonit të origjinës. Sot, dallohen llojet e mëposhtme të flokëve të donatorëve:

Aftësia për të ndryshuar plotësisht hairstyle shpejt dhe pa pasoja negative për flokët tuaj bën procedurën e zgjerimit gjithnjë e më shumë popullor

Aziatike. Furnizuesit e tyre janë më shpesh Kina, Koreja, Vietnami dhe vendet e tjera në rajon. Karakteristikat dalluese të flokëve të tillë janë, së pari, çmim të ulët, dhe së dyti, cilësia e ulët. Është pothuajse e pamundur të bëhet një zgjatje që do t'i shërbejë pronarit të saj për disa muaj me ndihmën e flokëve aziatike - struktura e tyre është e tillë që pas disa procedurave të shamponimit ata humbasin formën e tyre, nuk krehin mirë dhe krijojnë probleme kur styling dhe modelimin hairstyles.

Indian. Struktura dhe cilësia e tyre është pak më e mirë se ajo e atyre aziatike, por në përgjithësi, nuk ka nevojë të flitet për ekzistencën e dallimeve dramatike midis këtyre dy llojeve të flokëve.

Sllave. Fijet shumë të butë, me cilësi të lartë dhe të lehtë për t'u kujdesur, nga donatorët me origjinë sllave, vlerësohen shumë nga floktarët nga e gjithë bota. Zgjatimi me këtë lloj flokësh ju lejon të krijoni një hairstyle tërheqëse dhe plotësisht natyrale (deri në tre muaj), pamja e së cilës nuk do të përkeqësohet pas përdorimit të detergjenteve ose produkteve styling.

Evropian. Si dhe ato sllave, ata kanë një strukturë të shkëlqyeshme, ata i japin hua vetes styling dhe përputhen plotësisht në dendësi dhe cilësi me flokët natyrale të banorëve të Rusisë. Por për shkak të faktit se sasia e materialit dhurues në dispozicion është shumë e kufizuar, kostoja e flokëve evropiane është shumë e lartë.

Mundësitë më të mira për shtrirjen e flokëve me cilësi të lartë janë flokët sllave ose evropiane - nëse përdoren, ju mund të garantoni mungesën e dukurive të tilla të pakëndshme si fijet e ngatërruara, një hairstyle artificiale të syve dhe pamundësia për të krijuar hairstyles komplekse.

Karakteristikat e llojeve të ndryshme të zgjerimeve të flokëve

Shtrirja - procedura është tërësisht e padëmshme dhe nuk dëmton flokët natyrale në shumicën dërrmuese të rasteve. Por, megjithatë, vlen të kihet parasysh se jo çdo metodë e lidhjes së fijeve të donatorëve do të punojë për disa lloje të flokëve.

Flokë të hollë

Flokë të hollë

Nëse flokët e hollë janë krejtësisht të shëndetshëm, atëherë nuk ka kundërindikacione specifike për shtrirjen. Por ju duhet të jeni të kujdesshëm kur zgjedhni metodën e kryerjes së procedurës - flokët e hollë nuk mund të përballojnë peshën e fijeve të trasha, të fiksuara me klip metalik ose kapsulë keratinash. Opsioni më i mirë në këtë rast do të ishte kasetë , sepse zvogëlon ngarkesën në fijet natyrore për shkak të faktit se pesha e një shirit shpërndahet nga 3-4 centimetra.

Flokët e dëmtuar

Në këtë rast, zgjerimet janë gjithashtu të mundshme, por vetëm pas trajtimit paraprak të flokëve. Kombinimi optimal konsiderohet fitolaminirovanie ose struktura e rimëkëmbjes së keratit, e ndjekur nga kaseta ose keratin e ngritjes . Shtrirja me ndihmën e klipeve të metalit për flokët e dëmtuar është kundërindikuar, pasi ekziston rreziku për të rritur brishtësinë dhe seksionin kryq të këshillave.

Flokë të valëzuar

Në këtë rast, ju mund të shkoni dy mënyra - ose më parë shpjegojini flokët tuaj dhe vazhdojnë të rriten drejtpeshimet e drejtë, ose për të ruajtur formën e curls natyrore, duke zgjedhur curls dhurues për të ndërtuar. Për ta bërë flokët të duken të natyrshme, për ndërtimin e tyre është e dobishme të banoni në flokë të valëzuar sllavë - ata duken të natyrshëm dhe kur ndryshojnë motin e lagësht apo era ata mbajnë formën e natyrshme në curls natyrore. Prandaj, edhe në mot të keq, hairstyle nuk do të duket artificiale.

Zgjatimet e flokëve janë një procedurë e sigurt që do t'ju ndihmojë të kuptoni ëndrrën e curls gjatë në vetëm disa orë. Por në mënyrë që hairstyle e re të sjellë vetëm gëzim, ju duhet të zgjidhni me kujdes llojin dhe metodën e zgjerimit dhe të merrni këshilla nga një stilist profesionist.


← Mbrapsht

Новости

Как ухаживать за лицом после 30 лет: список запретов


Как ухаживать за собой


Как заставить себя начать ухаживать за собой?
Каждый вкладывает свой смысл в понятие " ухаживать за собой ". Вот мне исполнилось 30 лет и я расширяю это понятие. Я также как и Вы не особо люблю уход: не люблю краситься (честно, и не люблю) - моя

Вера Брежнева о своих секретах красоты
Талантливая певица, русская Брижит Бардо и самая стильная и сексуальная женщина России, безусловно, одна из ярчайших звезд современной русской эстрады – красавица Вера Брежнева в свои 34 года потрясающе

Лучшие советы по уходу за собой для девушек
Как всегда оставаться красивой даже в самых сложных ситуациях и тратить гораздо меньше времени и сил на уход за собой, но при этом всегда оставаться привлекательной? Если вы хотите знать ответы на эти

15 лучших средств по уходу за собой
Как почувствовать себя королевой, если с утра приходится тщательно маскировать прыщи, а к вечеру невозможно от усталости стоять на ногах? Попробуйте бороться с проблемами «домашними» средствами. Если

Как ухаживать за собой во время беременности
Как остаться красивой, не навредив при этом малышу. Уход за телом Сейчас самое время сделать ставку на увлажнение кожи. При этом помните, что ваш организм стал более восприимчивым

Натуральный уход за собой: красота и здоровье
Привет, дорогие читательницы! В последнее время моя жизнь наполнена совершенно волшебными знакомствами — вдохновляющими, помогающими открыть в себе что-то новое, чему-то научиться. Сегодня расскажу

Бюджетные аптечные средства по уходу за лицом. - Семейный портал Family-and-i: Все о семье, детях и не только.
Ухаживая за своим лицом и при этом, используя недорогие бюджетные аптечные средства, можно достигнуть очень заметного положительного результата. В этой статье мы подробно расскажем, что это за средства

Как правильно ухаживать за собой
Большое количество женщин категорически отказывается ухаживать за собой, объясняя это недостатком средств и времени. Такие дамы жалуются на отсутствие личной жизни и внимания со стороны мужчин. А между

 • Оформление торжеств
  21.11.2014
  Оформление торжеств

  Оформление мероприятий цветами и декорация тканью: свадьбы, юбилеи, торжества, корпоративные вечеринки, выставки, конференции, семинары, презентации.Правильная организация праздников и планировка работы для Вас и Ваших сотрудников — это залог успешного развития бизнеса. Мы предоставим полный комплекс услуг по оформлению специальных мероприятий любого масштаба. Опыт наших проектов по-своему индивидуален. Мы готовы предложить именно... 
  Читать полностью

Статьи о цветах
 • Свадебные букеты
  Свадебные букеты

  Безумное счастье воссоединения в браке, прекрасная церемония, счастливые лица гостей… Несомненно, свадьба... 
  Читать полностью

 • Роль и значение цветов в нашей жизни
  Роль и значение цветов в нашей жизни

  Еще с давних времен цветы в жизни людей играли огромную роль. Они всегда ассоциировались с любовью, радостью, хорошим... 
  Читать полностью

 • История цветов
  История цветов

  Искусство украшать живыми цветами, листьями, ветками, плодами и другим декоративным материалом праздничные процессии,... 
  Читать полностью

 • Цветочные традиции в Европе
  Цветочные традиции в Европе

  В Западной Европе в XIV в. распространилась мода на ароматы, а вместе с ней и на небольшие букетики из пахнущих цветов.... 
  Читать полностью

 • Цветы для свадьбы
  Цветы для свадьбы

  В нашей жизни ни одно торжественное событие не обходится без цветов. Букет из белых роз тонко подчеркнет красоту... 
  Читать полностью

 • Цветочный этикет
  Цветочный этикет

  В нашей жизни ни одно торжественное событие не обходится без цветов. При этом очень важно соблюдать цветочный... 
  Читать полностью