Si të filloni të vishet mirë jo për të tjerët, por për veten tuaj

 1. 1. Çfarë do të bënin gratë e suksesshme?
 2. 2. Mos mendoni se të tjerët do të ndihen të pakëndshme
 3. 3. Gjëja kryesore që ju ndiheni rehat
 4. 4. Pa marrë parasysh se si kjo tingëllon, askush nuk kujdeset.
 5. 5. Nëse i dashuri juaj nuk i pëlqen mënyrën se si vishni, mendoni: A keni nevojë për këtë djalë?
 6. 6. E njëjta gjë vlen edhe për miqtë tuaj.
 7. 7. Bëhuni të sigurt

A keni vënë re ndonjëherë nëse njerëzit rreth jush vishen me modë

A keni vënë re ndonjëherë nëse njerëzit rreth jush vishen me modë? Ne të gjithë duhej të mendonim për atë që të tjerët do të thoshin për pamjen tonë, por, në fakt, kohët e fundit njerëzit janë më pak të shqetësuar për opinionin publik dhe nuk kanë frikë të eksperimentojnë. Ne ju këshillojmë që të mos shqetësoheni shumë për atë që i riu ose miqtë tuaj mendojnë për stilin tuaj, përkundrazi, visheni për veten tuaj! Në këtë artikull do t'ju japim këshilla të dobishme se si të mësoni të visheni mirë jo për të tjerët, por për veten tuaj!

1. Çfarë do të bënin gratë e suksesshme?

Kjo pyetje e kemi pyetur veten më shumë se një herë. Në fund të fundit, kur ne do të bëjmë diçka, ne shpesh mendojmë për të: a do të ishte një mënyrë apo një tjetër femra e suksesshme dhe vetë-mjaftuese? Nëse përgjigjja ndiqet nga një negativ, nuk ka gjasa që ne të zbresim në biznes. Më shumë gjasa, ju do të pranoni që shumë gra të famshme, nga Irina Sheik deri në Alina Kabaeva, vishen mirë, jo vetëm për t'i bërë përshtypje burrave, por para së gjithash për vete dhe për ndjenjën e besimit të tyre. Pra, pse harrojmë për veten tonë?

2. Mos mendoni se të tjerët do të ndihen të pakëndshme

Disa vajza vazhdimisht mendojnë për këtë. Supozoni se keni shumë rroba të bukura dhe për çdo ngjarje gjithmonë mbani diçka të re. Ndonjëherë ju duket se njerëzit rreth jush mund të ndjehen të parehatshëm, sepse jo gjithkush ka mundësi të lëkundet me rroba të jashtëzakonshme gjatë gjithë kohës? Nëse mendoni kështu, atëherë filloni të kontrolloni zërin tuaj të brendshëm dhe përshtateni me dëshirat tuaja, dhe jo me atë që të tjerët mund të mendojnë.

3. Gjëja kryesore që ju ndiheni rehat

Kur e doni atë që vishni, do të ndiheni rehat në çdo rast, edhe nëse jeni të çmendur për studs të lartë. Ju gjithmonë do të keni një humor të mirë nëse nuk përqendroheni te opinionet e të tjerëve dhe pritjet e tyre prej jush, por nga fakti që jeni në rrobat tuaja të preferuara dhe njëkohësisht ndiheni rehat!

4. Pa marrë parasysh se si kjo tingëllon, askush nuk kujdeset.

Vetëm mendoni: me të vërtetë, kur ju shkoni në biznes apo thjesht në një festë familjare, të gjithë me të cilët flisni, vlerësojnë ju dhe pamjen tuaj? Ka më shumë gjasa që ju dhe të tjerët nuk do të kujdeseni për këtë. Mos lejoni që zëri juaj i brendshëm të thotë se dikush ju dënon, sepse të gjithë kanë mendimet dhe problemet e tyre dhe ju i bashkangjitni shumë rëndësi kësaj situate.

5. Nëse i dashuri juaj nuk i pëlqen mënyrën se si vishni, mendoni: A keni nevojë për këtë djalë?

Ky është rregulli më i thjeshtë që duhet ndjekur. Pse takon një djalë që nuk e pëlqen një pjesë të tillë të madhe prej jush? Nëse ai dëshiron të ndryshojë stilin tuaj të veshjes vetëm për t'iu përshtatur kërkesave të tij, mendoni për thyerjen. Keni nevojë për një person që do ta doni dhe pranoni jo vetëm ju, por edhe një zgjedhje në rroba dhe jo një që dikton egoizmin rregullat e tij "modë".

6. E njëjta gjë vlen edhe për miqtë tuaj.

Pavarësisht faktit që të rinjtë janë të pakënaqur me pamjen tonë, miqtë gjithashtu përpiqen të ndikojnë në ndryshimet në veshjet tona. Kur ata vendosin shijet e tyre mbi ju, ia vlen të mendoni nëse duhet të thonë lamtumirë atyre ashtu si me atë djalë, sepse miqtë e vërtetë kurrë nuk do të sillen si kjo. Hidhni një sy përreth dhe do të takoni njerëz të mirë që do të vlerësojnë preferencat tuaja dhe do t'ju mbështesin në të gjitha situatat!

7. Bëhuni të sigurt

Në përgjithësi, kur filloni të visheni për veten tuaj, do të ndiheni të lumtur dhe të sigurt se kjo do të ndikojë jo vetëm në gjendjen tuaj të brendshme, por edhe jashtë saj. Ju nuk do të shqetësoheni për atë që thonë të tjerët dhe ju patjetër do të jeni krenar për stilin tuaj dhe faktin që nuk jeni më të varur nga opinionet e të tjerëve!

1. Çfarë do të bënin gratë e suksesshme?
5. Nëse i dashuri juaj nuk i pëlqen mënyrën se si vishni, mendoni: A keni nevojë për këtë djalë?
1. Çfarë do të bënin gratë e suksesshme?
Në fund të fundit, kur ne do të bëjmë diçka, ne shpesh mendojmë për të: a do të ishte një mënyrë apo një tjetër femra e suksesshme dhe vetë-mjaftuese?
Pra, pse harrojmë për veten tonë?
Ndonjëherë ju duket se njerëzit rreth jush mund të ndjehen të parehatshëm, sepse jo gjithkush ka mundësi të lëkundet me rroba të jashtëzakonshme gjatë gjithë kohës?
Vetëm mendoni: me të vërtetë, kur ju shkoni në biznes apo thjesht në një festë familjare, të gjithë me të cilët flisni, vlerësojnë ju dhe pamjen tuaj?
5. Nëse i dashuri juaj nuk i pëlqen mënyrën se si vishni, mendoni: A keni nevojë për këtë djalë?
Pse takon një djalë që nuk e pëlqen një pjesë të tillë të madhe prej jush?

Новости

Как ухаживать за лицом после 30 лет: список запретов


Как ухаживать за собой


Как заставить себя начать ухаживать за собой?
Каждый вкладывает свой смысл в понятие " ухаживать за собой ". Вот мне исполнилось 30 лет и я расширяю это понятие. Я также как и Вы не особо люблю уход: не люблю краситься (честно, и не люблю) - моя

Вера Брежнева о своих секретах красоты
Талантливая певица, русская Брижит Бардо и самая стильная и сексуальная женщина России, безусловно, одна из ярчайших звезд современной русской эстрады – красавица Вера Брежнева в свои 34 года потрясающе

Лучшие советы по уходу за собой для девушек
Как всегда оставаться красивой даже в самых сложных ситуациях и тратить гораздо меньше времени и сил на уход за собой, но при этом всегда оставаться привлекательной? Если вы хотите знать ответы на эти

15 лучших средств по уходу за собой
Как почувствовать себя королевой, если с утра приходится тщательно маскировать прыщи, а к вечеру невозможно от усталости стоять на ногах? Попробуйте бороться с проблемами «домашними» средствами. Если

Как ухаживать за собой во время беременности
Как остаться красивой, не навредив при этом малышу. Уход за телом Сейчас самое время сделать ставку на увлажнение кожи. При этом помните, что ваш организм стал более восприимчивым

Натуральный уход за собой: красота и здоровье
Привет, дорогие читательницы! В последнее время моя жизнь наполнена совершенно волшебными знакомствами — вдохновляющими, помогающими открыть в себе что-то новое, чему-то научиться. Сегодня расскажу

Бюджетные аптечные средства по уходу за лицом. - Семейный портал Family-and-i: Все о семье, детях и не только.
Ухаживая за своим лицом и при этом, используя недорогие бюджетные аптечные средства, можно достигнуть очень заметного положительного результата. В этой статье мы подробно расскажем, что это за средства

Как правильно ухаживать за собой
Большое количество женщин категорически отказывается ухаживать за собой, объясняя это недостатком средств и времени. Такие дамы жалуются на отсутствие личной жизни и внимания со стороны мужчин. А между

 • Оформление торжеств
  21.11.2014
  Оформление торжеств

  Оформление мероприятий цветами и декорация тканью: свадьбы, юбилеи, торжества, корпоративные вечеринки, выставки, конференции, семинары, презентации.Правильная организация праздников и планировка работы для Вас и Ваших сотрудников — это залог успешного развития бизнеса. Мы предоставим полный комплекс услуг по оформлению специальных мероприятий любого масштаба. Опыт наших проектов по-своему индивидуален. Мы готовы предложить именно... 
  Читать полностью

Статьи о цветах
 • Свадебные букеты
  Свадебные букеты

  Безумное счастье воссоединения в браке, прекрасная церемония, счастливые лица гостей… Несомненно, свадьба... 
  Читать полностью

 • Роль и значение цветов в нашей жизни
  Роль и значение цветов в нашей жизни

  Еще с давних времен цветы в жизни людей играли огромную роль. Они всегда ассоциировались с любовью, радостью, хорошим... 
  Читать полностью

 • История цветов
  История цветов

  Искусство украшать живыми цветами, листьями, ветками, плодами и другим декоративным материалом праздничные процессии,... 
  Читать полностью

 • Цветочные традиции в Европе
  Цветочные традиции в Европе

  В Западной Европе в XIV в. распространилась мода на ароматы, а вместе с ней и на небольшие букетики из пахнущих цветов.... 
  Читать полностью

 • Цветы для свадьбы
  Цветы для свадьбы

  В нашей жизни ни одно торжественное событие не обходится без цветов. Букет из белых роз тонко подчеркнет красоту... 
  Читать полностью

 • Цветочный этикет
  Цветочный этикет

  В нашей жизни ни одно торжественное событие не обходится без цветов. При этом очень важно соблюдать цветочный... 
  Читать полностью