Si ta lidhni një bisht me një brez gome

 1. Si të përfundojë flokët rreth elastike në bisht:
 2. Kali i bishtit me elastikë të fshehur për flokë të gjatë
 3. Hairstyle me bisht në anën
 4. Hairstyle mbrëmje për flokë të mesme me një bisht pa elastike
 5. Hairstyle neglizhente me elastikë të fshehur
 6. Do t'ju duhet

Për të bërë një hairstyle mbrëmje nga një bisht i rregullt në pjesën e prapme të kokës, mjafton të dimë se si t'i mbyllësh flokët rreth elastikut.

Sidomos i mrekullueshëm ky hairstyle do të duket sikur flokët në bisht të lartë janë të drejtuara me një hekur banesë.
Sot në artikull ne do të tregojmë dhe të tregojmë se si të fshehim një grup gome në shembullin e tre ndoshta hairstyles më të popullarizuara në mesin e pronarëve të flokëve të gjata.

Si të përfundojë flokët rreth elastike në bisht:

Pasi të keni mbledhur flokët në bisht, çamçakëz që mban flokët mund të fshihet. Drejt dhe flokë të gjata për këtë pritje janë të përsosura.
Sekuenca e veprimeve:

 1. Mblidhni flokët në bisht. Zgjidh një fije të vogël në bishtin e përfunduar.
 2. Përfundoni furrën disa herë rreth elastikut derisa të keni një tip të shkurtër nën bisht.
 3. Fix tipin e fillesë nën bisht të padukshme për ndeshjen e flokëve.

Për të bërë një hairstyle mbrëmje nga një bisht i rregullt në pjesën e prapme të kokës, mjafton të dimë se si t'i mbyllësh flokët rreth elastikut


Si të përfundojë flokët rreth elastike në bisht:

Ju mund të bëni një gërshërim më interesant duke fshehur një brez gome, për shembull, duke fshehur një brez gome në një pështymë të hapur ose në një pështymë me fishtail. Përveç kësaj, ky mashtrim është i përshtatshëm për rastin nëse nuk ishte në dorë butoni i gomës, por ka një të padukshëm - lehtë mund të rregullosh majën e bishtit.

Sekuenca e veprimeve:

 1. Braid bishtalec (por jo deri në fund - përndryshe dinak nuk do të funksionojë). Fix bishtalec me një grup elastik (nëse nuk ka elastike, shkoni në hapin tjetër).
 2. Zgjidhni një fije të vogël në majë të bishtalecit dhe mbështilleni rreth brezit elastik (ose rreth majës së bishtit).
 3. Mbyllni furrën e padukshme, duke e siguruar atë vertikalisht (pingul me furrën, duke rregulluar fundin e bishtit).
 4. Për ta mbajtur ndërtimin më gjatë, rregulloni atë me llaç (nuk duhet të pendoheni me llak).


Si të mbyllni flokët rreth elastikut në bishtin e majës së flokëve:

Nëse jeni një person romantik dhe si flokë që bie lirisht në shpatullat e tij, por në të njëjtën kohë ju nuk doni të shikoni të çrregullt për shkak të flokëve të ndrydhur, atëherë përpiquni ta grumbulloni atë pjesërisht. Kjo hairstyle është e përkryer për pronarët e flokëve kaçurrelë.

Sekuenca e veprimeve:

 1. Ndani pjesën e flokëve horizontalisht. Këmba e flokëve të kyçur në fund. Flokët e mbetur ndahen në dy pjesë të pabarabarta.
 2. Fix shumicën e flokëve me një brez gome.
 3. Mbetja e mbetur e mbështjellë e fijeve, bllokohet fijet në bazën e bishtit. Hiqeni pirgin.

Si të bësh një bisht pa një brez elastik, dhe a është e mundur? Në shumicën e rasteve, çamçakësia është ende e nevojshme. Por është e lehtë të fshihet, dhe pastaj do të duket se bishti është i lidhur pa përdorimin e çamçakëzit. Ju mund ta bëni këtë edhe në shtëpi me duart tuaja. Plus këto hairstyles se ata janë shumë të lehtë për të bërë më të madhe. Por kjo nuk është më një bisht i zakonshëm, por një hairstyle e tërë, me të cilën lehtë mund të shkosh në ndonjë ngjarje.

Kali i bishtit me elastikë të fshehur për flokë të gjatë

VKontakte

Ky manual do të tregojë se si ta fshehë çamçakëzin nën një fije floku.

 1. Kreh flokët tuaj për të shmangur formimin e gojës.
 2. Nëse keni shumë flokë të trasha Ju mund të përdorni 2 ose 3 bende elastike në të njëjtën kohë.
 3. Kur bishti është bërë, ndani fije fillestare. Ju mund të vendosni në të një shkumë të vogël, xhel ose produkte të tjera styling.
 4. Përfundo ato çamçakëz. Kur ka një majë të vogël të fillesë, të marrë të padukshme, të hapur atë dhe të përfundojë me një fillesë të një nga anët e saj.
 5. Futni padukshmërinë nga poshtë në bazën e bishtit. fikse.

Ju mund të diversifikoni këtë hairstyle duke e mbështjellë elastikën me një dorezë, siç tregohet në foto :


Udhëzimi Video:

Hairstyle me bisht në anën

Ky është një version pak e komplikuar e hairstyle e parë, e cila është e madhe. Do të duhet jo më shumë se 5 minuta për ta përfunduar.

 1. Kreh flokët në anën.
 2. Merrni flokët e pjesës parietale të kokës, siç tregohet në video. Twist këshilla dhe të bëjë një parzmore të vogël në mënyrë që ajo është e drejtuar në anën. Nëse e lëvizni përpara, ju merrni një grumbull të zhdërvjellët. Fix it invisible.
 3. Mblidhni pjesën tjetër të flokëve dhe bëni një bisht. Përfundoni flokët e fillesë të gomës dhe sigurohuni me të padukshme. (Më shumë mundësi hairstyles në anën, shih).

Udhëzimi Video:

Hairstyle mbrëmje për flokë të mesme me një bisht pa elastike

Si të bërtisni bishtin pa çamçakën vetë? Easy! Vetëm ndiqni këto këshilla.

 1. Kreh flokët.
 2. Vizatoni një vijë horizontale mbi veshët dhe lëvizni skajet e sipërme.
 3. Ndani ato në gjysmë dhe prekni ato. Sigurt i padukshëm në mënyrë që ata të jenë të pozicionuar vertikalisht.
 4. Merrni flokët e pjesës së poshtme të kokës dhe bëni të njëjtën gjë me të.
 5. Ndaj bishtin nga flokët e mbetur. Hidhini ato në anën dhe mbyloni filamente të ndarë.
 6. Futni vertikalisht vjedhjen në bisht. Shkulni flokët në mënyrë që flokët tuaj të mos rrinë jashtë. Sasi e vogël me llak. Tani ju e dini se si ta lidhni një bisht pa një brez gome.

Udhëzimi Video:

Hairstyle neglizhente me elastikë të fshehur

Ky opsion është një hairstyle perfekte, në qoftë se ju nuk keni mundësi të lani shpejt flokët tuaj dhe ju duhet të dukeni të përsosur.

 1. Ndani flokët e pjesës parietale të kokës, ktheni skajet në një flamur dhe kapeni në qafë me një kunj ose me flokë të padukshëm.
 2. Pjesa tjetër e flokëve mblidhen në një bisht të ngushtë.
 3. Duke përdorur një tjetër kunj, marr bishtin dhe thereni atë në mënyrë që gomë nuk është e dukshme. Ky mashtrim i thjeshtë do ta ngrejë bishtin dhe do ta bëjë atë më madhështor.

Udhëzimi Video:

Stili i stilit të flokëve:


Stili i stilit të flokëve:

Mbrapa pa elastike është një alternativë e madhe. bisht kali por më elegant dhe elegant. Përveç kësaj, hairstyle, për fiksimin e cila flokët e vet është përdorur, gjithmonë shkakton shumë komplimente entuziaste! Një zyrë, një parti sekulare apo një parti - një bisht i bërë pa ndihmën e një brezi elastik është i përshtatshëm për çdo rast ku përdorimi i grupeve elastike në një hairstyle duket krejtësisht jashtë vendit! Dhe duke ditur sekretet e krijimit të këtij hairstyle elegant, ju mund të bëni një bisht pa një çamçakë në vete dhe të bëni pa shkuar në sallon.

Mbrapa pa elastike: cili është sekreti?

Pra, hapni kartat. Gjithë mashtrimi i hairstyle është se bishti pa elastik është bërë me ndihmën e ... një elastikë të zakonshme gjobë! Paradoksi ?! Por llastikja përdoret për të rregulluar në mënyrë të sigurtë bishtin në lartësinë e duhur dhe për të siguruar që bishti i mbaruar zgjat më gjatë. Iluzioni i një bishti pa një grup elastik është krijuar kështu:

 • flokët e bishtit në lartësinë e duhur;
 • siguroni atë me një brez elastik të hollë;
 • zgjidhni një gjerësi prej 2 cm;
 • lyeje atë me një çamçakëz, kështu që ajo është krejtësisht jashtë syve;
 • fsheh fundin e furrës nën çamçakëz dhe rregullon me llak në mënyrë që fijet të jenë të fiksuara mirë;
 • Ju mund ta siguroni atë me një vjedhje apo model.

Siç thonë ata, të gjitha zgjuarsi janë të thjeshta! Para flokëve mund të hekuroseni drejtpërsëdrejti, pastaj të merrni një imazh më strikte. Dhe në qoftë se ju curl curls, flokët do të dalë shumë romantike.

Si të bëni pa banda flokësh?
Gjithkush e di se përdorimi i shpeshtë i gomës dëmton flokët, pasi lidhja shumë e ngushtë çrregullon qarkullimin e gjakut dhe çon në formimin e rrudhave të shëmtuara në flokë. Ju gjithashtu mund të bëni pa këtë aksesor, sidomos mungesa e çamçakëzit nuk do t'ju pengojë të ndryshoni imazhet gjatë ditës. Për ta bërë bishtin e flokëve pa elastikë, ju duhet:

 • para-straighten ose kthesë flokët, duke e bërë atë më të bindur;
 • flokët e bishtit në lartësinë e dëshiruar;
 • zgjidhni një fije prej 2-3 cm të gjerë poshtë saj;
 • fryjini rreth bazës së bishtit;
 • siguroni tipin duke përdorur vjedhurazi;
 • thërrasni çamçen që rezulton nga llak i flokëve për besueshmëri;
 • maja e fijeve duhet të fshihet më poshtë, nën bazën e bishtit.

Për të krijuar këtë hairstyle elegant merr jo më shumë se pesë minuta. Mund të jetë e vështirë për ta siguruar atë së pari, por trajnimet e shpeshta do të ndihmojnë për të arritur një rezultat të suksesshëm.

Ndihmues besnikë
Procedura e krijimit të bishtit thjeshtësohet në masë të madhe nga pajisja Topsy Tail. Pajisja është një këmbë plastike me një lak. Redukton kohën e kaluar në krijimin e bishtit pa elastik. Pajisja nuk është ende shumë popullore, por numri i grave që e përdorin atë po rritet me shpejtësi. Është e lehtë për t'u përdorur dhe e përballueshme. Bërja e një bishti pa një shirit gome duke përdorur Topsy Tale është tepër e thjeshtë:

 • mblidhni flokët në bisht dhe sigurohuni me një brez gome;
 • të nxjerrë në pah një fije floku dhe të përfundojë çamçakëzin rreth tij;
 • të lënë një tip mjaft të gjatë, jo më pak se 5-7 cm;
 • futni këmbën Topsy Tail në bazën e bishtit nga lartë në fund në mënyrë që këmbët kalojnë nëpër çamçakëz dhe loop mbetet në krye;
 • futni majën e fijeve në lak dhe mbajeni me dorën tuaj;
 • me dorën tuaj të lirë, tërhiqni këmbën pajisjen;
 • fillesa do të zhduket në bisht dhe do të jetë i lidhur mirë.

Që të qëndrosh bukur dhe të shikosh me stil, nuk është e nevojshme të kalosh shumë kohë nga pasqyra. Një grua është një grua që mban sekretet e atraktivitetit të saj, e cila e lejon atë kohë të shkurtër bëhet ajo që dëshiron të jetë në këtë moment.

Shumë vajza pëlqen të bëjnë një bisht, sidomos kur nuk ka kohë për të stilit të flokëve të padisiplinuar. Opsioni më i natyrshëm dhe elegant është një bisht i lartë me një fije floku të përdredhur rreth bazës së saj.
Zakonisht për këtë qëllim ata përdorin një clip të padukshme ose të veçantë. Por çfarë duhet të bëjmë nëse as një as tjetra nuk ishte në dorë? Në këtë artikull, ju do të mësoni se si, pa përdorimin e aksesorëve shtesë, të ktheni bishtin me një fije floku në mënyrë që brezat elastikë të mos jenë të dukshëm.

Do t'ju duhet

 • kravatë flokësh

Procesi i stilit

1. Mblidhni flokët në një bisht të zakonshëm dhe sigurojeni atë me një brez gome.


2. Merrni një copë flokësh dhe mbështilleni rreth bazës së bishtit.
3. Ndjeheni çamçakëz dhe shtrini atë pak në fund të bishtit.
4. Tërhiqni fundin e fijesit përmes vrimës që rezulton.
5. Tërhiqeni mirë për ta siguruar.


Tërhiqeni mirë për ta siguruar

 • Fundi i fillesë mund të fshihet nën flokët në bazën e bishtit. Gjithashtu nuk ka nevojë të përdoret vjedhurazi. Hairstyle do të mbajë mirë gjatë gjithë ditës.

Si të bësh një bisht pa një brez elastik, dhe a është e mundur?
Mbrapa pa elastike: cili është sekreti?
Paradoksi ?
Si të bëni pa banda flokësh?
Por çfarë duhet të bëjmë nëse as një as tjetra nuk ishte në dorë?

Новости

Как ухаживать за лицом после 30 лет: список запретов


Как ухаживать за собой


Как заставить себя начать ухаживать за собой?
Каждый вкладывает свой смысл в понятие " ухаживать за собой ". Вот мне исполнилось 30 лет и я расширяю это понятие. Я также как и Вы не особо люблю уход: не люблю краситься (честно, и не люблю) - моя

Вера Брежнева о своих секретах красоты
Талантливая певица, русская Брижит Бардо и самая стильная и сексуальная женщина России, безусловно, одна из ярчайших звезд современной русской эстрады – красавица Вера Брежнева в свои 34 года потрясающе

Лучшие советы по уходу за собой для девушек
Как всегда оставаться красивой даже в самых сложных ситуациях и тратить гораздо меньше времени и сил на уход за собой, но при этом всегда оставаться привлекательной? Если вы хотите знать ответы на эти

15 лучших средств по уходу за собой
Как почувствовать себя королевой, если с утра приходится тщательно маскировать прыщи, а к вечеру невозможно от усталости стоять на ногах? Попробуйте бороться с проблемами «домашними» средствами. Если

Как ухаживать за собой во время беременности
Как остаться красивой, не навредив при этом малышу. Уход за телом Сейчас самое время сделать ставку на увлажнение кожи. При этом помните, что ваш организм стал более восприимчивым

Натуральный уход за собой: красота и здоровье
Привет, дорогие читательницы! В последнее время моя жизнь наполнена совершенно волшебными знакомствами — вдохновляющими, помогающими открыть в себе что-то новое, чему-то научиться. Сегодня расскажу

Бюджетные аптечные средства по уходу за лицом. - Семейный портал Family-and-i: Все о семье, детях и не только.
Ухаживая за своим лицом и при этом, используя недорогие бюджетные аптечные средства, можно достигнуть очень заметного положительного результата. В этой статье мы подробно расскажем, что это за средства

Как правильно ухаживать за собой
Большое количество женщин категорически отказывается ухаживать за собой, объясняя это недостатком средств и времени. Такие дамы жалуются на отсутствие личной жизни и внимания со стороны мужчин. А между

 • Оформление торжеств
  21.11.2014
  Оформление торжеств

  Оформление мероприятий цветами и декорация тканью: свадьбы, юбилеи, торжества, корпоративные вечеринки, выставки, конференции, семинары, презентации.Правильная организация праздников и планировка работы для Вас и Ваших сотрудников — это залог успешного развития бизнеса. Мы предоставим полный комплекс услуг по оформлению специальных мероприятий любого масштаба. Опыт наших проектов по-своему индивидуален. Мы готовы предложить именно... 
  Читать полностью

Статьи о цветах
 • Свадебные букеты
  Свадебные букеты

  Безумное счастье воссоединения в браке, прекрасная церемония, счастливые лица гостей… Несомненно, свадьба... 
  Читать полностью

 • Роль и значение цветов в нашей жизни
  Роль и значение цветов в нашей жизни

  Еще с давних времен цветы в жизни людей играли огромную роль. Они всегда ассоциировались с любовью, радостью, хорошим... 
  Читать полностью

 • История цветов
  История цветов

  Искусство украшать живыми цветами, листьями, ветками, плодами и другим декоративным материалом праздничные процессии,... 
  Читать полностью

 • Цветочные традиции в Европе
  Цветочные традиции в Европе

  В Западной Европе в XIV в. распространилась мода на ароматы, а вместе с ней и на небольшие букетики из пахнущих цветов.... 
  Читать полностью

 • Цветы для свадьбы
  Цветы для свадьбы

  В нашей жизни ни одно торжественное событие не обходится без цветов. Букет из белых роз тонко подчеркнет красоту... 
  Читать полностью

 • Цветочный этикет
  Цветочный этикет

  В нашей жизни ни одно торжественное событие не обходится без цветов. При этом очень важно соблюдать цветочный... 
  Читать полностью