Si për të nxjerrë një laps kukull në fazat për fillestar. Si të nxjerrni një gjel me laps dhe ngjyra në faza për fillestar dhe fëmijë? Si të vizatoni një kokë gjelash me laps dhe ngjyra? Në këtë rast, do të na duhet

 1. Puna përfundoi mësuesin e shkollës fillore
 2. Si për të nxjerrë një gjel - opsioni i parë
 3. Si për të nxjerrë një gjel me pastel vaj
 4. Si për të nxjerrë një gjel - opsioni i dytë
 5. Si për të nxjerrë një gjel - opsioni i tretë
 6. Si për të nxjerrë një laps gocë për fëmijët
 7. Vizatoni hapsirën me foto me fëmijë për fëmijën
 8. Për të mos pak pikëllim për t'u takuar
 9. Greentail detyroj
 10. Si të pikturoj një gjel me bojëra uji
 11. Kënduar orë alarmi
 12. Si për të nxjerrë një gjel me lapsa me ngjyrë?
 13. Heroi i përrallave dhe karikaturave
 14. Çfarë thonë ata për cockerel në botë

Në dhjetor, së bashku me ngricat dhe blizzards, pushime më të gëzuar dhe të dashur hurries për ne - Viti i ri . Sipas kalendarin lindor , 2017 do të mbahet nën simbolin e gjelit të kuq - një zog rreptë, serioz, por i drejtë. A doni fat, shëndet, lumturi të vendosur në shtëpinë tuaj? Zacho rooster - vizatoni një mjeshtër të zjarrtë të vitit të ardhshëm dhe vendoseni figurën nën pemën e Krishtlindjes pranë Santa Claus.

Puna përfundoi mësuesin e shkollës fillore

Përmbledhje e shkurtër: Gomari, takon një qen, takojnë një mace dhe një gjel, kafshët hyjnë në pyll të errët dhe bastisin kampin tuaj atje. Baumspiel: Të gjithë fëmijët shpërndahen si pemë në dhomë, fëmija përpiqet të lidhë sytë në dhomë pa prekur pemët. Kafshët gjejnë shtëpinë e grabitësit dhe turmën e grabitësve me zë të lartë të kafshës. Të gjitha kafshët përsërisin përsëri dhe vjedhin rogues. Pastaj pushoni për fëmijën. Heshtja: bëni Mandala me gurë dhe lule. Pjesa 2: Ne krijojmë një histori. Të gjithë pjesëmarrësit tërheqin gurin me ngjyrë nga çanta. Tema e tregimit përcaktohet përpara ose me modelin e gurit të parë nga mentori. Secili tregon historinë pak më larg dhe e sjell gurin e tij nga asana. Ata të gjithë praktikojnë së bashku derisa të mbarojë historia. Plotësoni një vizitë relaksuese në kështjellë.

 • Fillimi i relaksimit, vizualizimi i subpozimit automatik.
 • Livadh gjelbër i shkëlqyer.

Një lojë emocionuese.

Si për të nxjerrë një gjel - opsioni i parë

Vizatimi bëhet me laps, nën mbikëqyrjen tuaj edhe një fëmijë parashkollor mund të përballojë një punë të tillë. Merrni - një fletë letre, një laps, një gomë, një kartë me një kokërr (për qartësi).

 • Në qendër të fletës përshkruaj rrethin (kokën), në të është një rreth i vogël (sy). Në anën e majtë të rrethit të madh, vizatoni dy trekëndësha të mbyllura - një hundëz. Në majë të kokës, në tre gjysmë gjatësi ngjitur, formë krehër. Nën sqepin, hidhni mjekrën e shpendëve.
 • Poshtë kokës, vizatoni dy vija paralele - njëri fillon nga fundi i mjekrës, i dyti - nga mbrapa kokës së gojës, kështu që shënoni qafën. Lidhni skajet e linjave me një vijë të qetë me onde. Zorrë e shpendëve shkurtohet një gjysmëhë prapa të cilat mbyllin puplat e puplave, të ngjashme me gjethet e ngushta të shelgut.


Zorrë e shpendëve shkurtohet një gjysmëhë  prapa  të cilat mbyllin puplat e puplave, të ngjashme me gjethet e ngushta të shelgut

Si për të nxjerrë një gjel me pastel vaj

Hands up - straighten, zgjas krahët, zgjas krahët dhe duart lart dhe përhap gishtërinjtë. Këmbët mund të pengojnë këmbët. Duart mund të duartrokasin - zgjasin duart lart dhe duartrokasin duart.

 • Qielli është lart - ju drejton, shtrëngon dhe shtrin krahët dhe duart tuaja.
 • Dielli ngrihet dhe dita fillon.
 • Shkoni në pozicionin e diellit dhe pastaj ngadalë ulni krahët pranë trupit tuaj.
 • Këmbët më poshtë - përkulni përpara dhe vendosni duart mbi këmbët tuaja.

Ushtrimi: Spina lëviz në tetë drejtime. Zhvillimi i vëmendjes ndaj jetës në të gjitha format e tij, duke promovuar paqen, balancimin dhe përqendrimin.

 • Shënoni krahun në trup duke tërhequr një segment simetrik në vijën e barkut. Hije atë me një laps, imituar pendët fërkimit. Nga poshtë trupit, poshtë dy perpendiculars - këmbët e ardhshme, tërheq katër gishta me kthetrat. Vizatimi është gati, nëse dëshironi, mund ta ngjyrosni me lapsa me ngjyra dhe të shkruani urime për festën.


Vizatimi është gati, nëse dëshironi, mund ta ngjyrosni me lapsa me ngjyra dhe të shkruani urime për festën

Hëna - Ngrini duart dhe lidhni gishtat mes gishtërinjve tuaj, duke shtrirë flokët tuaj jashtë. hëna - bëni një kurbë anësore në të majtë dhe pastaj në të djathtë. dhe yjet - zgjas diagonalisht: tërheq djathtas up, dorën e majtë poshtë dhe anasjelltas, duke u kthyer pjesa e sipërme trupi majtas dhe djathtas. Lëvizni peshën e trupit në këmbën tuaj të majtë. Vendoseni këmbën tuaj të djathtë pjesa e brendshme këmbë e majtë. Ngrini duart dhe vendosni duart tuaja. Bëni të njëjtin ushtrim në anën tjetër. dhe bar është një kthesë që e shtriheni para se duart tuaja të jenë në tokë.

 • Ngrini krahët në anët dhe shtrihuni prapa.
 • Bëni kryqin.

Të relaksoheni dhe të jeni paqësisht së bashku.

Si për të nxjerrë një gjel - opsioni i dytë

Versioni i komplikuar në të cilin zogu kthehet më i besueshëm, sikur të ishte gjallë.

Ajo do të marrë: një fletë letre, një laps të thjeshtë, bojë.

 • Vizatoni një rreth të vogël që do të jetë kreu i një gjeli. Shënoni një sy në të, vizatoni një sqep, një qafë të lakuar, duke u përqendruar në vizatimin tonë. Bëni një skicë të trupit, duke tërhequr rreze të drejta nga qafa. Smooth qoshet me kontur gjysmë-ovale, përcaktojnë vijën e krahut.


Smooth qoshet me kontur gjysmë-ovale, përcaktojnë vijën e krahut

Një ari i yndyrshëm trollon nëpër pyll - lëvizin grusht, duke kërcyer nga pjesa e poshtme e shpinës në pjesën e sipërme të shpinës. Toad burrows në lagur lagësht - krekët supet. Gjarpëri zvarritet përmes barit - linjat e gjarpërinjve meshkuj nga poshtë lart. Dielli ju merr në dorë - giggles mbrapa. Dhe ngrohtësia e tërë trupit - godet shpatullat dhe krahët, fërkon pëllëmbët dhe vendos duart e ngrohta në shpinë. Drejtoni përsëri, shtrini krahët dhe shtrini ato. Sidoqoftë, ajo shkrin - mbaj duart dhe përshëndet. Raketa: 10 - shtrini krahët dhe vendosni pëllëmbët mbi kokën tuaj. 9 - Vendosni duar të mprehta në kokë. 8 - në ballë. 7 - në hundë. 6 - në gojë. 5 - në mjekër. 4 - në frontin e gjoksit, shkoni squatting. 3 - Vendosni duart në gjunjë. 2 - Vendosni duart tuaja në tokë. 1 - Vendosni duart tuaja në gjunjë. 0 - Vendosni duart para gjoksit, ngrini, kërceni, shtrini krahët dhe kthejini në rrethin. Duart shtrihen së bashku para gjoksit kur të dalësh nga kërcimi në pozicionin e kapëses.

 • Hedh në një liqen të vogël - valët e valëve në anën e pasme.
 • Nuk swims një zanë të bukur të ujit.
 • përshkruaj mocionet rrethore me duart e tij në shpinë.
 • Kam shumë zemërim në stomakun tim - Zhyt barkun tënd.
 • Këmbët do të ndjejnë edhe zemërimin. - Këput këmbët.
 • Fists kuti wildly. - Kutitë me grushta në ajër.

Si e perceptojnë fëmijët procesin e shkrimit në fazën fillestare?

 • Në kokë, përshkruaj krehër, var një vath nën sqetull. Etiketoni pendët e gjelbër në qafë dhe mbrapa me mbrojtje nga drita vertikale. Vizatoni putrat në pantallona të thyera, me tre gishta të ndërlidhura dhe një nxitje të shpinës. Dhëmbët e kurbës nxjerrin në pah pendët e bishtit dhe pak shuajnë pendimin e kokës.


Dhëmbët e kurbës nxjerrin në pah pendët e bishtit dhe pak shuajnë pendimin e kokës

Si e perceptojnë fëmijët procesin e shkrimit në fazën fillestare. Carmen Diaz Ojars, Maria Francisca Çmimi Herrera. Intervistat gjysmë të strukturuara janë regjistruar dhe zbatohen në mënyrë individuale. Rezultatet tregojnë se fëmijët e studiuar kanë nivele të ndryshme të njohurive që kanë të bëjnë me konceptin e shkrimit, të cilat janë fituar në vitet e para të jetës në familjet e tyre, si dhe në bashkëveprim me një kulturë kompetente para se të hyjnë në arsimin formal. prodhimi i teksteve të shkruara të fokusuara në njohjen e botës socio-kulturore të fëmijëve.

 • Ju mund ta lini foton si kjo, me mbrojtje nga hije me një hije të butë trupin e një gjeli ose pikturimin e zogut me bojëra të ndritshme me bojëra uji.


Ju mund ta lini foton si kjo, me mbrojtje nga hije me një hije të butë trupin e një gjeli ose pikturimin e zogut me bojëra të ndritshme me bojëra uji

Si për të nxjerrë një gjel - opsioni i tretë

Baza e kësaj figure do të shërbejë si qarqe, ovale, gjysmë ovale.

 • Vizatoni një vijë horizontale në mes të fletës, ulni gjysmë ovale - bustin. Përshkruani më poshtë dy gjysmëkrikë të vegjël që shikojnë njëri-tjetrin - këmbët e ardhshme. Ngrini laps lart, shmangni djathtas dhe vizatoni një kokë nga e cila vizatoni dy rreze në vijën horizontale - do të merrni qafën e shpendëve.
 • Vizatoni një krah në trup si një elips. Shto një hundë trekëndëshi, mjekër të vogël, një sy të rrumbullakët.
 • Bëni një rreth tjetër në pjesën e sipërme të majtë të gjysmës së madhe - një bisht i bukur me gëzof do të dalë prej tij. Pastaj shënoni krehër, këmbët në pantallona të shkurtra të shkurtra, pupla në krahun anësor. Rrethi skajin e gjelbër me një shenjë të zezë dhe bojë zogin në diskrecionin tuaj me stilolapsa ose me ngjyra.


Rrethi skajin e gjelbër me një shenjë të zezë dhe bojë zogin në diskrecionin tuaj me stilolapsa ose me ngjyra

Fjalë kyçe: shkrim, prodhim teksti, hipoteza e fëmijëve, arsimi fillor. Ky artikull shqyrton besimet dhe motivet e fëmijëve të moshës së shkollës fillore dhe të nxënësve fillorë të vitit të parë nga kushtet paraprake të ulëta socio-ekonomike në lidhje me konceptin e shkrimit dhe çështjeve të lidhura, duke përfshirë rolin dhe rëndësinë që i bashkëngjitet gjuhës së shkruar, përdorimit dhe përvojës së shkruar, konteksti. Regjistrimet e intervistave gjysmë të strukturuara u zhvilluan në një aplikim individual.

Si për të nxjerrë një laps gocë për fëmijët

Rezultatet tregojnë se fëmijët e analizuar kanë nivele të ndryshme të njohurive që lidhen me konceptin e shkrimit; ata u blenë në vitet e para të jetës përmes familjeve të tyre, si dhe ndërveprimi me një kulturë të shkolluar para se të hynin në arsimin formal. Kjo njohuri ju lejon të integroni fjali komplekse që kontribuojnë në prodhimin e teksteve të shkruara, të përqendruara në njohjen e botës shoqërore dhe kulturore të fëmijëve.

Siç e kuptoni, është e lehtë të portretizoni një gjel. Gjëja kryesore - ndiqni këshillën tonë dhe vizatoni me shpirtin, atëherë zogu i mençur do të bëhet hajmali juaj dhe do t'ju mbrojë gjatë gjithë vitit.


Në prag të vitit të ri, shumë janë të interesuar në pyetjen: si të nxjerrë një gjel në fazat, a nuk është e vështirë të bësh vetë? Natyrisht, ky zog është një simbol i ardhshëm 2017, prandaj fotografitë apo fotografitë e saj duhet të jenë në shtëpi të gjitha 365 ditë.

Fjalë kyçe: shkrimi, prodhimi i teksteve, hipoteza e fëmijëve, edukimi parashkollor . Analizohen motivet e fëmijëve me nivel të ulët socioekonomik të parashkollës dhe të vitit të parë të shkollës fillore, besimet e tyre lidhur me konceptin e shkrimit dhe aspektet që lidhen me funksionin dhe kuptimin që i bashkëngjiten gjuhës së shkruar, shijen për të dhe përvojën dhe njohjen e një konteksti të shkruar. Intervistat gjysmë të strukturuara u regjistruan dhe aplikoheshin individualisht. Rezultatet tregojnë se fëmijët e studiuar kanë nivele të ndryshme të njohurive që lidhen me konceptin e shkrimit të fituar në vitet e para të jetës familjare dhe në bashkëpunim me një kulturë kompetente përpara se të hyjnë në arsimin formal.

Gjeli ka një ngjyrë të ndritshme, është madhështore, e pazakontë, gjithmonë e ndryshme. Imazhi i tij sjell gëzim të jashtëzakonshëm me bukurinë e tij. Modulimet e shumta në pupla në një bisht elegant duken kaq të mrekullueshme saqë as nuk doni t'i largoni sytë nga ato.

Ecja e tij është krenare, qëndrimi i tij është madje, ai është i rëndësishëm, duke kërkuar rreth.

Vizatoni hapsirën me foto me fëmijë për fëmijën

Kjo njohuri ju lejon të integroni propozime komplekse dhe premtuese për prodhimin e teksteve të shkruara bazuar në njohuritë socio-kulturore të fëmijëve. Edukimi modern kilian përballet me sfidën e zhvillimit të aftësisë së fëmijëve për të përpunuar gjuhën e shkruar si një aftësi thelbësore që do t'i lejojë ata të funksionojnë normalisht në një shoqëri të lartë të shkrim-leximit, në të cilën përdorimi i informacionit me shkrim është i domosdoshëm. Megjithatë, studime të ndryshme kanë treguar se një përqindje e vogël e nxënësve paraqesin vështirësi, sidomos për prodhimin e teksteve, domethënë që ndodh në arsimin kilian, që pas disa vitesh studimi marrin rezultate të dobëta në aftësitë e shkrimit.

E gjithë kjo mund të përcillet me saktësi, duke përshkruar një gjel në laps në faza. Mjafton që të keni një fletë të bardhë për të provuar veten në rolin e një artisti dhe për t'i përgatitur të gjithë një surprizë për serinë e festës së Vitit të Ri.

Vizatimi i bukur do të jetë një dhuratë e këndshme për të dashurit e tyre. Dhe mos u shqetësoni për praninë ose mungesën e prirjeve për artet pamore.

Për të mos pak pikëllim për t'u takuar

Që nga një moshë shumë e re, fëmijët kanë përvojë në një shoqëri kompetente, ku krijojnë hipoteza rreth botës rreth tyre, si dhe rreth shkrimit, prandaj kopsht fëmijësh dhe shkolla duhet t'u përgjigjet atyre njohurive të mëparshme, të cilat shpesh janë më shumë sesa ato që përfaqësojnë mësimdhënësit dhe prej tyre hetojnë bindjet dhe shkrimet e tyre personale rreth shkrimit, me qëllim përmirësimin, modifikimin dhe zgjerimin e njohurive të tyre. Në këtë kuptim, shkrimi nuk është vetëm një mjet kulturor dhe shoqëror, por edhe një aktivitet kompleks njohës-simbolik, i cili përfshin ndërtimin e kuptimeve nga ana e fëmijëve dhe ndikimin në zhvillimin e tyre intelektual përmes përfshirjes së proceseve njohëse të shkëlqyera dhe metakognitive.

Falë udhëzimeve të thjeshta hap pas hapi, fotografitë e një gjeli do t'i jepen lehtësisht të gjithëve. Mbetet vetëm për të zgjedhur se nga skemat e propozuara që ju pëlqen më së shumti dhe e ekzekutoni atë vetë.

Greentail detyroj

Roosters janë një sasi e mirë e badassies, ata duan të detyroj njëri-tjetrin, ata janë vazhdimisht përpiqet të nxitojnë në betejë. Bishti i bukur dhe nxitësit e gjatë i ndihmojnë ata të jenë gjithnjë në mesin e udhëheqësve. Është ky luftëtar ne përpiqemi të portretizojmë.

Për të filluar, për të nxjerrë një gjel me një laps, është e nevojshme të identifikohen elementët kryesorë.

Gjatë njëzet viteve të fundit, duke shkruar kërkime, kryesisht në psikolinguistikë, sociolinguistikë, gjuhësi tekstuale, na ka lejuar të lëvizim nga pikëpamja tradicionale dhe sjellja e mësimdhënies me fokus në transkriptimin dhe kopjimin e modeleve ku vlerësohet pothuajse ekskluzivisht nga produkti i furnizuar nga fëmijët të vendosen në një model njohës dhe metakognitiv të përbërjes dhe të pyesin për mundësinë dhe domosdoshmërinë e mësimit të këtij procesi.

Si të pikturoj një gjel me bojëra uji

Studimet ndërkombëtare dhe kombëtare kanë treguar se ekzistojnë disa kontradikta ndërmjet themelet teorike të mësimdhënësve dhe praktikës së tyre pedagogjike, ku vendimet e tyre bazohen në përvojën e tyre personale dhe profesionale, në vend të procesit mësimor dhe të zhvilluara nga fëmijët, veçanërisht fëmijët parashkollorë. Në përputhje me sa më sipër, argumentohet se shumica e vështirësive apo problemeve që fëmijët kanë për të mësuar të shkruajnë do të bazohen në faktorë pedagogjike dhe jo në faktorët e subjektit, ku ka situata të përmbajtjes së transferimit të përmbajtjes nga një i rritur që "e di" një fëmijë "Nuk e di," kështu që qasja e mësimdhënies ka pak të bëjë me përvojën e studentëve.Kënduar orë alarmi

Historia thotë se para se roosters ishin mbjellë në krye të shtëpive dhe mbajtur atje në mënyrë që ai do të zgjojë pronarët me këngën e tij në mëngjes.

Tani askush nuk e torturon zogun e varfër në këtë mënyrë, por tradita e "ngritjes me gjahtarët e parë" ka mbetur. Natyrisht, njerëzit që jetojnë në qytet mezi dinë për të, por ajo është e njohur për të gjithë njerëzit e fshatit jo me thënie.

Nga ana tjetër, tendenca për të injoruar këtë letër - një mjet i aftë për të ndikuar tek fëmijët e diturisë, shkruan vetëm për të riprodhuar modele me anë të kopjeve dhe diktimeve, duke mos llogaritur lexuesin potencial të teksteve që prodhojnë. Hulumtimet lidhur me dështimin në shkollë kanë treguar se fëmijët me prejardhje të ulët socio-ekonomike në zonat urbane dhe rurale përjetojnë vështirësi serioze për të mësuar të lexojnë dhe shkruajnë dhe të hyjnë në vitin e dytë bazë duke shkruar disa fjalë të njohura.

Si për të nxjerrë një gjel me lapsa me ngjyrë?

Në vitet 1980, falë kërkimit të tij, ai e pranoi rëndësinë e marrjes parasysh të ideve të fëmijëve, duke u përpjekur të gjejnë përgjigje për problemet shumë komplekse dhe abstrakte, për të kuptuar botën rreth tyre. një prej tyre është ndërtimi i objekteve komplekse të dijes dhe sistemi i shkrimit. Skemat mendore që fëmijët krijojnë për shkrimin nënkuptojnë jo vetëm duke marrë parasysh këtë informacion, por edhe faktin që ata vetë hyjnë, besimet e tyre dhe hipotezat e tyre rreth objektit të njohurisë. Besimet e fëmijëve rreth shkrimit kanë të bëjnë me faktin që fëmijët pretendojnë të dinë për të, e cila përfshin hulumtimin jo vetëm të njohurive të tyre paraprake, por edhe hipotezave të fëmijës, të cilat zhvillohen përballë të mësuarit formal të këtij procesi. me shkrim.

Tjetra, ne ju sugjerojmë të vizatoni një gjel në fazat, të tilla që fisnikët më të shquar të dekoruan pallatet e tyre në ditët e lashta.


Tjetra, ne ju sugjerojmë të vizatoni një gjel në fazat, të tilla që fisnikët më të shquar të dekoruan pallatet e tyre në ditët e lashta

Heroi i përrallave dhe karikaturave

Petya është heroi i preferuar i të gjithë të vegjëlve. Shumë histori të shkëlqyera janë shkruar për të, shumë karikatura emocionuese janë krijuar. Karakteret janë të zgjuara, të arsyeshme dhe gjithmonë të vërteta. Kjo është arsyeja pse djemtë nuk e nuhasin shpirtin tek ai.

Së bashku me fëmijën, mund të përpiqeni të përshkruani një pashëm të mrekullueshëm. Dhe skema e mëposhtme do t'ju ndihmojë të kuptoni se si të nxjerrni gjah nga bota magjistare është e disponueshme dhe shumë e thjeshtë.

Për fëmijët, këto foto do të jenë më të kuptueshme nëse vizatoni një analogji me forma gjeometrike: rrethi i kokës, trupi me sqep, trupi - dy arka, krahë-ovale.


Çfarë thonë ata për cockerel në botë

Ju nuk mund ta imagjinoni se ky zog i vogël është mbajtur në nderim të lartë nga shumë popuj në tokë. Shumë shkrimtarë në veprat e tyre pohonin se gjeli dëbon fantazmat, lirohet nga shpirtrat e këqij. Dhe kjo ndodhi pikërisht kur ai së pari bërtiti "ku-ka-d-ku" e tij pas natës.

Prandaj, fotografitë e vizatuara që ruhen në dhoma në një vend të shquar, do të jenë një mbrojtje e shkëlqyer kundër çdo forme të keqe. Përkundrazi, merrni laps dhe menjëherë krijoni vetes një simbol të ndritur të mbrojtjes.


Sa më shumë ngjyra e hijeve, aq më e lumtur është disponimi kur shikojmë figurën me gjemb
Sa më shumë ngjyra e hijeve, aq më e lumtur është disponimi kur shikojmë figurën me gjemb.

A doni fat, shëndet, lumturi të vendosur në shtëpinë tuaj?
Si e perceptojnë fëmijët procesin e shkrimit në fazën fillestare?
Në prag të vitit të ri, shumë janë të interesuar në pyetjen: si të nxjerrë një gjel në fazat, a nuk është e vështirë të bësh vetë?
Si për të nxjerrë një gjel me lapsa me ngjyrë?

Новости

Как ухаживать за лицом после 30 лет: список запретов


Как ухаживать за собой


Как заставить себя начать ухаживать за собой?
Каждый вкладывает свой смысл в понятие " ухаживать за собой ". Вот мне исполнилось 30 лет и я расширяю это понятие. Я также как и Вы не особо люблю уход: не люблю краситься (честно, и не люблю) - моя

Вера Брежнева о своих секретах красоты
Талантливая певица, русская Брижит Бардо и самая стильная и сексуальная женщина России, безусловно, одна из ярчайших звезд современной русской эстрады – красавица Вера Брежнева в свои 34 года потрясающе

Лучшие советы по уходу за собой для девушек
Как всегда оставаться красивой даже в самых сложных ситуациях и тратить гораздо меньше времени и сил на уход за собой, но при этом всегда оставаться привлекательной? Если вы хотите знать ответы на эти

15 лучших средств по уходу за собой
Как почувствовать себя королевой, если с утра приходится тщательно маскировать прыщи, а к вечеру невозможно от усталости стоять на ногах? Попробуйте бороться с проблемами «домашними» средствами. Если

Как ухаживать за собой во время беременности
Как остаться красивой, не навредив при этом малышу. Уход за телом Сейчас самое время сделать ставку на увлажнение кожи. При этом помните, что ваш организм стал более восприимчивым

Натуральный уход за собой: красота и здоровье
Привет, дорогие читательницы! В последнее время моя жизнь наполнена совершенно волшебными знакомствами — вдохновляющими, помогающими открыть в себе что-то новое, чему-то научиться. Сегодня расскажу

Бюджетные аптечные средства по уходу за лицом. - Семейный портал Family-and-i: Все о семье, детях и не только.
Ухаживая за своим лицом и при этом, используя недорогие бюджетные аптечные средства, можно достигнуть очень заметного положительного результата. В этой статье мы подробно расскажем, что это за средства

Как правильно ухаживать за собой
Большое количество женщин категорически отказывается ухаживать за собой, объясняя это недостатком средств и времени. Такие дамы жалуются на отсутствие личной жизни и внимания со стороны мужчин. А между

 • Оформление торжеств
  21.11.2014
  Оформление торжеств

  Оформление мероприятий цветами и декорация тканью: свадьбы, юбилеи, торжества, корпоративные вечеринки, выставки, конференции, семинары, презентации.Правильная организация праздников и планировка работы для Вас и Ваших сотрудников — это залог успешного развития бизнеса. Мы предоставим полный комплекс услуг по оформлению специальных мероприятий любого масштаба. Опыт наших проектов по-своему индивидуален. Мы готовы предложить именно... 
  Читать полностью

Статьи о цветах
 • Свадебные букеты
  Свадебные букеты

  Безумное счастье воссоединения в браке, прекрасная церемония, счастливые лица гостей… Несомненно, свадьба... 
  Читать полностью

 • Роль и значение цветов в нашей жизни
  Роль и значение цветов в нашей жизни

  Еще с давних времен цветы в жизни людей играли огромную роль. Они всегда ассоциировались с любовью, радостью, хорошим... 
  Читать полностью

 • История цветов
  История цветов

  Искусство украшать живыми цветами, листьями, ветками, плодами и другим декоративным материалом праздничные процессии,... 
  Читать полностью

 • Цветочные традиции в Европе
  Цветочные традиции в Европе

  В Западной Европе в XIV в. распространилась мода на ароматы, а вместе с ней и на небольшие букетики из пахнущих цветов.... 
  Читать полностью

 • Цветы для свадьбы
  Цветы для свадьбы

  В нашей жизни ни одно торжественное событие не обходится без цветов. Букет из белых роз тонко подчеркнет красоту... 
  Читать полностью

 • Цветочный этикет
  Цветочный этикет

  В нашей жизни ни одно торжественное событие не обходится без цветов. При этом очень важно соблюдать цветочный... 
  Читать полностью