Si për të fituar para pa lënë në shtëpi

Një përdorues i Rrjetit Live, Petricola, ka organizuar një forum në ditarin e saj se si të fitojnë para, "pa lënë në shtëpi". Si ekspertë, ftuan njerëz të cilët tashmë janë të angazhuar në punë direkt nga banesa e tyre ose plotësisht në një orar të lirë.

"Ju keni kohë të lirë , keni një kompjuter dhe akses në internet." A është e mundur që të fitoni ca para dhe nëse mundeni, atëherë sa (ose pak?) Dhe cilat mënyra të veçanta të fitimit ekzistojnë? " - drejtuar me pyetje për lexuesit tuaj Petricola.

Si për të fituar para pa lënë në shtëpi Si për të fituar para pa lënë në shtëpi

Dimagrey : Unë jam Dimitri. Këtu është shumë shkurt për projektin tim "Lodër origjinale" dhe rolin e Rrjetit në të. Thelbi i projektit është që të përdorin potencialin krijues publik në procesin e krijimit të krijimtarisë për prodhimin e lodrave origjinale të buta. Për këtë, unë kam krijuar një infrastrukturë me partnerët që mund të prodhojnë dhe të shesin. Kjo infrastrukturë në këtë fazë lejon përkthimin e ideve të autorit në produkte industriale - lodra të buta, për të promovuar dhe zbatuar ato në tregun rus.

Dashuri - meifyoucan : Emri im është Michurina Daria dhe bëj dhurata të bëra me dorë (kryesisht bizhuteri). Fillova të gdhendem nga argjila polimer (plastike) rreth një vit më parë, që atëherë unë kam përparuar shumë në aftësitë e mia. Rreth gjashtë muaj, unë kam qenë prodhim fletoret, librat e dasmës. Kohët e fundit, fillova të zbukuroja kutitë. I vendos pothuajse të gjitha produktet e mia për shitje përmes internetit, dhe tani jam ende duke marrë pjesë në ekspozita.

Xoroshop : Emri im është Elena, unë jam i angazhuar në krijimin e bizhuteri. Unë kam një dyqan online "Horoshop", të paraqitur në LiveJournal dhe në Panairin e Masters. Dyqani pak më shumë se një vit. Unë kam qenë ulur në shtëpi me një fëmijë që është gjithashtu pak më shumë se një vjeçar, kështu që si mund ta shpërndaj kohën midis dy prej tyre.

Micoff : Unë jam Anatoli. Bëj seminare mbi teknologjitë e trajnimit për PR me kosto të ulët në media. Kohët e fundit mbajti një seminar të tillë, pa lënë në shtëpi. Me ndihmën e programit SKIPE. Ai u mësoi dy biznesmenëve rusë të folur holandezë. Unë jam në shtëpi, ata janë në zyrën time. Të gjithë ishin të kënaqur. Fituar për 6 orë 500 euro.

Jeny - vetëm - jeny : Deri kohët e fundit, unë ende kisha të ardhurat e mia kryesore kur shkoj në zyrë. Në këtë moment unë rrallë shfaqem atje, kryesisht duke punuar në shtëpi. Unë punoj me tekste. Unë jam një metodolog në vendin kryesor të punës - shkruaj raporte të ndryshme, materiale mësimore, artikuj, etj. Përveç kësaj, unë kam qenë i shkruar artikuj për revista për një kohë të gjatë. Le të themi, sipas psikologjisë popullore. Dhe tani po punoj në disa libra.

Pampadonbau : Emri im është Sergey, unë jam i angazhuar në llogaritjen dhe shqyrtimin e llogaritjeve të standardeve për humbjen e burimeve të energjisë. E bëj atë në shtëpi. Ekzistojnë projekte që kërkojnë softuer të specializuar dhe ekzistojnë ato ku e gjithë gjëja mund të mposhtet me ndihmën e Excel.

Edellka : Hobi im i preferuar - qepja më sjell një të ardhur shtesë në të ardhurat bazë. Unë qep pothuajse gjithçka, por për shitje, kryesisht çanta dhe lidhje të rinisë. Unë nuk ndalet në atë që kam arritur, unë vazhdimisht shkoj në disa klasa master, seminare, leksione, por unë vetëm përmbahemi në forumet dhe mësoj diçka të re.

Maleskiller : Copywriting. Mirë si një të ardhur shtesë, por gjithashtu një zgjedhje e shkëlqyer për ata që ëndërrojnë një orar të lirë dhe punojnë nga shtëpia. Kur e kuptova se tekstet e shkrimit mund të sjellin para të mjaftueshme për të jetuar, e lë punën time. Nuk është më e nevojshme të zgjoheni çdo ditë, herët në mëngjes dhe në çdo kohë për të shkuar në zyrë.

Përzgjidhni fragmentin me tekstin e gabimit dhe shtypni Ctrl + Enter

A është e mundur që të fitoni ca para dhe nëse mundeni, atëherë sa (ose pak?) Dhe cilat mënyra të veçanta të fitimit ekzistojnë?

Новости

Как ухаживать за лицом после 30 лет: список запретов


Как ухаживать за собой


Как заставить себя начать ухаживать за собой?
Каждый вкладывает свой смысл в понятие " ухаживать за собой ". Вот мне исполнилось 30 лет и я расширяю это понятие. Я также как и Вы не особо люблю уход: не люблю краситься (честно, и не люблю) - моя

Вера Брежнева о своих секретах красоты
Талантливая певица, русская Брижит Бардо и самая стильная и сексуальная женщина России, безусловно, одна из ярчайших звезд современной русской эстрады – красавица Вера Брежнева в свои 34 года потрясающе

Лучшие советы по уходу за собой для девушек
Как всегда оставаться красивой даже в самых сложных ситуациях и тратить гораздо меньше времени и сил на уход за собой, но при этом всегда оставаться привлекательной? Если вы хотите знать ответы на эти

15 лучших средств по уходу за собой
Как почувствовать себя королевой, если с утра приходится тщательно маскировать прыщи, а к вечеру невозможно от усталости стоять на ногах? Попробуйте бороться с проблемами «домашними» средствами. Если

Как ухаживать за собой во время беременности
Как остаться красивой, не навредив при этом малышу. Уход за телом Сейчас самое время сделать ставку на увлажнение кожи. При этом помните, что ваш организм стал более восприимчивым

Натуральный уход за собой: красота и здоровье
Привет, дорогие читательницы! В последнее время моя жизнь наполнена совершенно волшебными знакомствами — вдохновляющими, помогающими открыть в себе что-то новое, чему-то научиться. Сегодня расскажу

Бюджетные аптечные средства по уходу за лицом. - Семейный портал Family-and-i: Все о семье, детях и не только.
Ухаживая за своим лицом и при этом, используя недорогие бюджетные аптечные средства, можно достигнуть очень заметного положительного результата. В этой статье мы подробно расскажем, что это за средства

Как правильно ухаживать за собой
Большое количество женщин категорически отказывается ухаживать за собой, объясняя это недостатком средств и времени. Такие дамы жалуются на отсутствие личной жизни и внимания со стороны мужчин. А между

 • Оформление торжеств
  21.11.2014
  Оформление торжеств

  Оформление мероприятий цветами и декорация тканью: свадьбы, юбилеи, торжества, корпоративные вечеринки, выставки, конференции, семинары, презентации.Правильная организация праздников и планировка работы для Вас и Ваших сотрудников — это залог успешного развития бизнеса. Мы предоставим полный комплекс услуг по оформлению специальных мероприятий любого масштаба. Опыт наших проектов по-своему индивидуален. Мы готовы предложить именно... 
  Читать полностью

Статьи о цветах
 • Свадебные букеты
  Свадебные букеты

  Безумное счастье воссоединения в браке, прекрасная церемония, счастливые лица гостей… Несомненно, свадьба... 
  Читать полностью

 • Роль и значение цветов в нашей жизни
  Роль и значение цветов в нашей жизни

  Еще с давних времен цветы в жизни людей играли огромную роль. Они всегда ассоциировались с любовью, радостью, хорошим... 
  Читать полностью

 • История цветов
  История цветов

  Искусство украшать живыми цветами, листьями, ветками, плодами и другим декоративным материалом праздничные процессии,... 
  Читать полностью

 • Цветочные традиции в Европе
  Цветочные традиции в Европе

  В Западной Европе в XIV в. распространилась мода на ароматы, а вместе с ней и на небольшие букетики из пахнущих цветов.... 
  Читать полностью

 • Цветы для свадьбы
  Цветы для свадьбы

  В нашей жизни ни одно торжественное событие не обходится без цветов. Букет из белых роз тонко подчеркнет красоту... 
  Читать полностью

 • Цветочный этикет
  Цветочный этикет

  В нашей жизни ни одно торжественное событие не обходится без цветов. При этом очень важно соблюдать цветочный... 
  Читать полностью