Si mund ta ngjallësh veten shpejt. Sa shumë i ngazëllyer është një njeri - diskutim

 1. hapat
 2. paralajmërimet
 3. Artikuj të njohura
 4. Si për të bërë një puthje vajzë
 5. Si ta nxisni një vajzë me prekje
 6. Si ta nxisni një vajzë me fjalë
 7. Muzika që ngjall gratë
 8. Erë si aphrodisiacs
 9. Produkte për të rritur epshin
 10. Mjetet juridike popullore
 11. Droga gjenerata e re
 12. Zonat Erogenous - pika G
 13. përfundim

E dashura juaj e di se si t'i zgjojë, por a jeni gati të kaloni role me të? Pa marrë parasysh nëse jeni i ri në këtë lojë ose thjesht dëshironi të shtoni piper në rutinën tuaj, wikiHow do t'ju ndihmojë të nxehni dhe të përgatitni një vajzë. Shko te Hapi 1 më poshtë për të filluar.

hapat

Pjesa 1

Lejo atë

Pjesa 2

Diploma në rritje

Pjesa 3

Sigurimi i rastit

Pjesa 4

Drive saj çmendur

 • Asnjëherë mos e shtyni atë. Pra, ajo vetëm do të zemërohet apo do të frikësohet, por sigurisht që nuk do të ngazëllehet. Kur ajo thotë se duhet të ndalet, atëherë ajo duhet të ndalet. Është e nevojshme të shtypni një herë, dhe besimi do të humbasë.
 • Bëni atë të ndjehen të mirëpritur.
 • Le të jetë e kënaqur me veten.
 • Mos jini të pasjellshëm, mos bëni asgjë që sjell shqetësimin e saj.
 • Disa vajza pëlqejnë të ngacmohen. Gërmizë atë. Në shikim të parë, këto teknika mund të duken të thjeshta, por çdo gjë e zgjuar është e thjeshtë. Butësisht përqafojeni. Masazhoni shpinën e saj. Luaj me flokët e saj.
 • Kur ta puthësh, ktheje kokën prapa në mënyrë që ajo të përkulet drejt teje. Bëni atë me shaka. (Është më i përshtatshëm për ta bërë këtë nëse një partner përqafon tjetrin).
 • Provoni të putheni qafën e saj. Vajzat e duan.
 • Mbajeni atë nga prapa. Vendos duart mbi hips e saj, ajo merr.
 • Mbajeni mbrapa dhe puthni qafën e saj.
 • Jini të sjellshëm, përqafoni dhe mbani duar - kjo është e mrekullueshme. Ju do të studioni një vajzë vetëm duke qenë pranë saj. Në fund të fundit, të gjitha vajzat janë të ndryshme.
 • Jini të gjallë.
 • Mos e frikësoni, ajo mund të ndjejë se je e vrazhdë ndaj saj.
 • Vajzat e duan masazhin e këmbëve.

paralajmërimet

 • Nëse ajo thotë jo, ndalet.
 • Nëse ajo nuk do të kthehet, ndalo dhe pyesni se çfarë jeni duke bërë keq. Derisa ajo të thotë po, mos vazhdoni.
 • Nëse ajo është e dehur, ajo nuk do të jetë në gjendje të pajtohet plotësisht; nëse e përdorni, do të konsiderohet abuzimi seksual.
 • Zgjidhni një partner moshe. Nëse je njeri, nxis gratë. Nëse djali është vajza.

Produktet njeri emocionuese. Si ta nxisim një njeri. Ndjen burra të mrekullueshëm. ... Një shenjë e qartë e një njeriu që është i ngazëllyer dhe i këndshëm për një grua është gishti i hedhur mbi rripin e pantallonave.

Mbi të gjitha, është ambienti romantik që ngjall burrat. Është e mundur të godasësh një njeri nëse, në momentin e një puthje, të shtosh lëvizje të lehta dhe të butë në të gjithë trupin e tij. Sidomos meshkujt reagojnë ndaj lëvizjes së duarve dhe gishtave përgjatë shpinë, anën e brendshme

Eksitim dhe pushtim! Mënyrat për të nxitur burrat në parim nuk është një sekret për gratë, por ata duhet të paraqiten me mjeshtëri në mënyrë që të arrijnë jo vetëm zgjimin, por një pasion gjithëpërfshirës. Pa dyshim, dëshira mashkullore është shumë më e lehtë për të ndezur se femra. Pastaj mund të vazhdoni me një masazh të lehtë të zonës, e cila gjendet në bazën e organit kryesor mashkullor. ... Të ngacmoj njeriun tuaj, duke prekur lehtë kofshët e brendshme me gishtërinjtë tuaj, rrëshqisni deri në ijë, dhe pastaj shpejt t'i ulni poshtë.

Video në temë:

Grim është më mirë se lehtë, por buzët duhet të theksohen me laps. Si të sillemi, ta nxehim shumë djalin? Mundohuni ta bëni atë të kuptojë se vajza është e interesuar. Shikoni në sytë e tij, admiroj atë. Jo, mos ji i përulur! Si për të bërë një djalë gjeste. Nuk ka absolutisht nevojë të përdoret për të prekur, në mënyrë që të ngjall dëshirën seksuale në një njeri. ... Filloni të luani me flokët tuaj, duke gërshetour rastësisht një fije floku në gishtin tuaj, pastaj ta shpërndajë atë dhe të ktheheni në këtë veprim.

Artikuj të njohura

dhe vetë njeriu nuk është i destinuar të ngazëllehet? Këto perverte dalin me metoda të tilla. Burri im kurrë nuk do të shkojë në shtrat të pista në të paktën një vend! këmbët janë gjithmonë të pastra. Unë nuk mendoj se pasi i kam lëpitur këmbët, do ta ngacmoj - ai është tmerrësisht i frikësuar nga gulçimet dhe veshët e lehta. Në vesh ka një sasi të madhe pikash erotike, duke prekur me të cilat është shumë e lehtë të nxeh ndonjë djalë. ... Shumë njerëz pëlqejnë puthjet e butë dhe në mes të gishtave të tyre. Ju mund të thithni në majë të gishtave tuaj pak, jepni shpinën

Roli i luajtur dhe veshja. Shumë burra janë të ngazëllyer nga kamarierët, infermierët, murgeshat dhe mësuesit. ... Eksitim i një burri jashtë shtëpisë. Burrat janë shumë të ngazëllyer nga iniciativa që vjen nga gruaja. Mësoni si të nxitni një djalë, është shumë e thjeshtë dhe madje ju tashmë e dini shumë nga jeta juaj, por do të mësoni diçka direkt ... Para së gjithash, është e rëndësishme të dini për modelin e mëposhtëm: se një grua ka një jetë seksuale më aktive, më të fortë se meshkujt do të tërhiqen nga ajo.

Për një grua, është shumë e rëndësishme që një njeri të tërheqë vullnetin dhe dëshirën në lidhje me vete, dhe për këtë ajo duhet vetëm të dijë për veten se sa të nxitë një burrë në shtrat. Këtu kam një pyetje, ka shumë burra në faqe, nëse përgjigjen, do të jem shumë mirënjohës dhe vajzat gjithashtu do të përgjigjen, ndoshta djema u folën për këtë, çështja është kjo - është e vërtetë që nëse një njeri është shumë i emocionuar, por nuk është dhënë

Cilat flavors më eksitojnë një njeri. 2013/05/25 17:52. ... Sipas shumë përfaqësuesve të seksit më të fortë, aroma e freski është shumë emocionuese. si të krijosh një burrë, të bësh një njeri, shumë emocionues, shumë emocionues, si të nxehësh një burrë, të nxehësh një burrë, Natyrisht, çdo grua ka sekretet e veta, si ta bësh njeriun. Por në këtë artikull ne do të flasim për disa truket që sigurisht

Video-on:

Diellin tim, unë të dua shumë! ... Rreth 80% e meshkujve janë të ngazëllyer në sytë e gruas së tij të dashur në të brendshme. Për më tepër, ata janë të përgatitur mirë në sendet e veshjeve intime dhe janë të lumtur për të marrë pjesë në përzgjedhjen dhe blerjen e tyre.

74

Burrat e sotëm njohin shumë. Bazat e biznesit dhe investimeve, si për të ndërtuar një rrokaqiell, çfarë të themi dhe në cilën vend, se si të përdorim pajisjet supernova. Por me gjithë vetëdijen e tij, ekziston një zonë ku një njeri ndihet si një "profan" dhe në një epokë mjaft të respektueshme. Si të nxeh një vajzë? Çka e ngacmon më së shumti? Si ta kuptoni se vajza është e ngazëllyer, duke qenë pranë jush? Kuptimi i psikologjisë subtile dhe të ndryshueshme femërore, ndryshimet hormonale, si dhe dëshirat e saj të vërteta, do të ndihmojnë rishikimin tonë. Pra, 10 këshilla të vlefshme se si të nxisni një grua.

Si për të bërë një puthje vajzë

Arti i puthjes së duhur nuk është i lehtë. Gabimi i shumicës së njerëzve është se pas puthjes së parë, ata po përpiqen të lëvizin në "rrahje" në zonat erogjene të gruas. Por mbi të gjitha, vajza dëshiron butësi dhe dashuri, kështu që në fazën e puthjes është më mirë të qëndroni për një kohë. Së pari, ajo është puthje të butë me një pasion gradualisht në rritje që nxit vajzën më së shumti. Së dyti, pas një "puthjeje" të gjatë, ajo vetë do të ketë pyetjen "pse nuk është në një nxitim?" Dhe ajo do të fillojë flirtim më lirisht, duke treguar se ajo nuk është kundër seksit. Si për të bërë një puthje vajzë? Puthja franceze është lideri i padyshimtë në drejtim të zhvillimit të mëtejshëm të ngjarjeve.


Si ta nxisni një vajzë me prekje

Është e rëndësishme të kuptohet se shtrëngimi i duarve dhe i belit nuk i vendos një vajzë reciprocitetit, sidomos me një njohje të shkurtër. Prekja duhet të jetë progresive, e butë dhe duhet të fillojë me duart. Pas një prekjeje të lehtë të dorës, me pëlqimin e heshtur të vajzës, mund ta marrësh dorën. Nxitni gra stroking, filloni këtu. Shtrirja e gishtërinjve me të tuajat, mund të kaloni në armë të shkurtra në kohë. Në këtë rast, ndriçimi i lehtë i shpinës do të jetë i përshtatshëm, por jo arrogant. kur nuk rezistonin, prekni fytyrën, flokët dhe shpatullat e saj. Në fshehtësi - zona midis shpatullave në shumicën e grave është erogjene. Tani ju e dini se si ta nxisni një vajzë me prekje.


Si ta nxisni një vajzë me fjalë

Mos ngurroni t'i tregoni vajzës sa tërheqëse ajo është. Është e dëshirueshme që komplimentet të kenë një bazë të vërtetë ("ju keni një gjoks të zgjuar" ose "këmbët mahnitëse të pakta", "buzët tuaja më shtynë të çmenden"). Në çdo rast, do të punojë një kompliment për bukurinë, aromën e parfumit, flokët etj. Vajzat kalojnë shumë kohë në ruajtjen e bukurisë, kështu që mund të flisni pafund dhe vajza në fraksionin e tretë tashmë i pëlqen shumë veshët e saj. Si të nxitësh një vajzë me fjalë ende? Në njohjen më të afërt, është e lejueshme të pëshpërisni në veshin tuaj detaje të ndryshme intime, të cilat do t'i tregojnë asaj se sa kujdes e keni trajtuar trupin e saj.

Muzika që ngjall gratë

Harrojeni për varësinë tuaj ndaj shansonit dhe rrokut rus për pak kohë. Muzika dhe vendosja romantike do të bëjnë pjesën më të madhe të punës për ju nëse i kushtoni vëmendje atyre së pari. Muzika duhet të jetë e pasionuar, ritmike, por jo e shpejtë.

Flamenco, motive spanjolle dhe italiane, si dhe rumba dhe tango janë ideale.

Erë si aphrodisiacs

Vajzat gjithmonë reagojnë ndaj erërave. Prandaj, një nga përgjigjet në pyetjen "si ta nxisni shpejt një vajzë" është krijimi i një atmosfere aromatik gjatë mbrëmjes, si dhe një aromë mashkullore, por jo shumë intensive, nga trupi juaj. Ka disa opsione të favorshme:

 • Sandalwood dhe ylang-ylang;
 • Patchouli, nerol, portokalli;
 • cedar;
 • Kanellë dhe xhenxhefil;
 • Musk, nenexhik dhe vanilje.


Sandalwood dhe ylang-ylang;  Patchouli, nerol, portokalli;  cedar;  Kanellë dhe xhenxhefil;  Musk, nenexhik dhe vanilje

Shumica e të gjitha vajzave tërheqin aromën e lëkurës së njeriut të pastër, si dhe aromën e zgjimit të tij. Kjo është ajo që tregon se sa e dëshirueshme është ajo vetë, dhe shton "shpërblime" për dikë që është i ngazëllyer nga të qenit i pranishëm.

Produkte për të rritur epshin

Në të vërtetë, nëse kujdeset për një grup të caktuar produktesh para datës, atëherë ka shumë të ngjarë që të gjesh seks në fund të mbrëmjes. Pika nuk është as në produktet e preferuara të vetë vajzës, por në faktin se ka ushqime që e bëjnë trupin femëror të prodhojë hormonet e nevojshme. Për të joshur të zgjedhurit mund të:

 • oysters;
 • banane;
 • selino;
 • bajame;
 • caviar;
 • Çokollatë.


oysters;  banane;  selino;  bajame;  caviar;  Çokollatë

Produkti i fundit i ëmbël është afrodiziaku më i fuqishëm femëror natyror. Do të përmendet përsëri, në një kontekst krejtësisht të papritur. Sa një grua ngazëllehet gjithashtu varet nga sasia e ushqimit (shumë produkte në tryezë mund të "vënë" një burrë me një shpërthyes, por kjo tashmë është në fushën e psikologjisë së kontaktit).

Mjetet juridike popullore

Sa duhet të reagojë një grua ndaj një burri? Ai vendos për vete kur vendos të gatuajë darkën e saj me erëza të veçanta. Ata do të jenë çelësi i një natë të suksesshme dhe të ndritshme. Për të parandaluar misfires, është mirë që të shtoni në ushqim ose pije:

 • Anise ose balsam limoni;
 • xhensen;
 • kanellë;
 • Kafe dhe vanilje;
 • Xhenxhefil dhe shafran;
 • Dagian dhe Damien

Vetëm droga të veçanta ose patogjene sintetike femërore janë më në gjendje të nxisin një grua. Por, së pari, ata nuk janë gjithmonë në dorë. Së dyti, erëza natyrore nuk e dëmtojnë trupin e një gruaje. Një fakt interesant statistikor - era e qershisë "vret" dëshirën për të qëndruar, me përjashtim të disa rasteve individuale.

Droga gjenerata e re

Ata burra që nuk duan të kalojnë kohë për t'u bërë ballë dhe duan vetëm një mbrëmje argëtuese me një grua të pasionuar në shtrat, duhet të kujdesen për praninë e patogjenëve sintetikë femra. Këto përfshijnë:

 • Femra Viagra, Cialis dhe Levitra;
 • Ëmbël e ëmbël takohen;
 • Kremra speciale dhe xhel;
 • Lubrifikantë, pilula, pilula;
 • Pije, kapsula, çanta.


Femra Viagra, Cialis dhe Levitra;  Ëmbël e ëmbël takohen;  Kremra speciale dhe xhel;  Lubrifikantë, pilula, pilula;  Pije, kapsula, çanta

Droga të tilla prekin përfundimet nervore dhe sistemin hormonal. Në fakt, ata detyrojnë disa hormone që të prodhohen, të cilat rritin intensitetin e dëshirës seksuale. Nuk është e nevojshme t'i tregosh vajzës për truket e tua. Le të mendojë se një valë eksitimesh është rritur në trup në mënyrë të natyrshme, si një reagim në mënyrë specifike për praninë tuaj.

Zonat Erogenous - pika G

Nëse një vajzë lejon veten të prekë krahët, qafën, supet, veshët - ju jeni në rrugën tuaj për një natë të paharrueshme. Fakti është se këto janë të mëdha zona erogjene . Pikat për gratë janë të vendosura në përafërsisht të njëjtin vend, thjesht mbani në mend se intensiteti i prekjes duhet të jetë minimal në fillim. Në trup ka edhe zona me kënaqësi të shtuar.

 • Kofshë e brendshme;
 • Butë dhe prapa të ulët;
 • Gjoks dhe qafë;
 • Prapa, ose më mirë zona midis shpatullave;
 • Vendndodhja nga kërthizë në kockat legale.

Edhe nëse jeni tashmë në shtrat me një vajzë, mos harroni se stimulimi i klitorisit, si dhe pika G, do t'ju bëjë një dashnor i paharrueshëm në sytë e ndonjë vajze.

përfundim

Mënyra më e mirë dhe më e sigurt për të arritur favorin, konsiderohet një masazh për një grua. Një çift i rekomandimeve për zbatimin e tij do të ndihmojë një njeri të bëhet një virtuoz që luan në trupat e grave, si instrumente të rregulluara.

 • Masazh stimulues fillon nga këmbët;
 • Pikat erogjenike në femra janë më të ndjeshme në pjesën e prapme të kofshëve dhe mollave;
 • Stroking duhet të jetë i butë dhe i butë;
 • Ajo duhet të ngjitet në trupin e partnerit;
 • Mund të nxeh një masazh për një grua në rajonin e mesit.

Si të sillemi, ta nxehim shumë djalin?
Si të nxeh një vajzë?
Çka e ngacmon më së shumti?
Si ta kuptoni se vajza është e ngazëllyer, duke qenë pranë jush?
Së dyti, pas një "puthjeje" të gjatë, ajo vetë do të ketë pyetjen "pse nuk është në një nxitim?
Si për të bërë një puthje vajzë?
Si të nxitësh një vajzë me fjalë ende?

Новости

Как ухаживать за лицом после 30 лет: список запретов


Как ухаживать за собой


Как заставить себя начать ухаживать за собой?
Каждый вкладывает свой смысл в понятие " ухаживать за собой ". Вот мне исполнилось 30 лет и я расширяю это понятие. Я также как и Вы не особо люблю уход: не люблю краситься (честно, и не люблю) - моя

Вера Брежнева о своих секретах красоты
Талантливая певица, русская Брижит Бардо и самая стильная и сексуальная женщина России, безусловно, одна из ярчайших звезд современной русской эстрады – красавица Вера Брежнева в свои 34 года потрясающе

Лучшие советы по уходу за собой для девушек
Как всегда оставаться красивой даже в самых сложных ситуациях и тратить гораздо меньше времени и сил на уход за собой, но при этом всегда оставаться привлекательной? Если вы хотите знать ответы на эти

15 лучших средств по уходу за собой
Как почувствовать себя королевой, если с утра приходится тщательно маскировать прыщи, а к вечеру невозможно от усталости стоять на ногах? Попробуйте бороться с проблемами «домашними» средствами. Если

Как ухаживать за собой во время беременности
Как остаться красивой, не навредив при этом малышу. Уход за телом Сейчас самое время сделать ставку на увлажнение кожи. При этом помните, что ваш организм стал более восприимчивым

Натуральный уход за собой: красота и здоровье
Привет, дорогие читательницы! В последнее время моя жизнь наполнена совершенно волшебными знакомствами — вдохновляющими, помогающими открыть в себе что-то новое, чему-то научиться. Сегодня расскажу

Бюджетные аптечные средства по уходу за лицом. - Семейный портал Family-and-i: Все о семье, детях и не только.
Ухаживая за своим лицом и при этом, используя недорогие бюджетные аптечные средства, можно достигнуть очень заметного положительного результата. В этой статье мы подробно расскажем, что это за средства

Как правильно ухаживать за собой
Большое количество женщин категорически отказывается ухаживать за собой, объясняя это недостатком средств и времени. Такие дамы жалуются на отсутствие личной жизни и внимания со стороны мужчин. А между

 • Оформление торжеств
  21.11.2014
  Оформление торжеств

  Оформление мероприятий цветами и декорация тканью: свадьбы, юбилеи, торжества, корпоративные вечеринки, выставки, конференции, семинары, презентации.Правильная организация праздников и планировка работы для Вас и Ваших сотрудников — это залог успешного развития бизнеса. Мы предоставим полный комплекс услуг по оформлению специальных мероприятий любого масштаба. Опыт наших проектов по-своему индивидуален. Мы готовы предложить именно... 
  Читать полностью

Статьи о цветах
 • Свадебные букеты
  Свадебные букеты

  Безумное счастье воссоединения в браке, прекрасная церемония, счастливые лица гостей… Несомненно, свадьба... 
  Читать полностью

 • Роль и значение цветов в нашей жизни
  Роль и значение цветов в нашей жизни

  Еще с давних времен цветы в жизни людей играли огромную роль. Они всегда ассоциировались с любовью, радостью, хорошим... 
  Читать полностью

 • История цветов
  История цветов

  Искусство украшать живыми цветами, листьями, ветками, плодами и другим декоративным материалом праздничные процессии,... 
  Читать полностью

 • Цветочные традиции в Европе
  Цветочные традиции в Европе

  В Западной Европе в XIV в. распространилась мода на ароматы, а вместе с ней и на небольшие букетики из пахнущих цветов.... 
  Читать полностью

 • Цветы для свадьбы
  Цветы для свадьбы

  В нашей жизни ни одно торжественное событие не обходится без цветов. Букет из белых роз тонко подчеркнет красоту... 
  Читать полностью

 • Цветочный этикет
  Цветочный этикет

  В нашей жизни ни одно торжественное событие не обходится без цветов. При этом очень важно соблюдать цветочный... 
  Читать полностью