Braids endje endje. Si të gërshetim gërsheta

 1. Çfarë është e nevojshme për gërshetim litar spit
 2. Fazat e gërshetimit të litarëve të gërshetave
 3. Si të dekoroj litar bishtalec
 4. Si të bërtas një bishtalec
 5. Bishti i thjeshtë
 6. Pigmente anësore
 7. Bishti i përdredhur përpara nga pajimet
 8. Pigmente anësore
 9. Si të gërshetim gërsheta të përdredhur përpara :

Spit litar është një zëvendësues i shkëlqyer për mërzitshëm dhe i mërzitshëm, pështymë të zakonshëm.

Ka shumë mënyra të ndryshme për të endur braids: endje e rregullt , Ujëvarë franceze, spikelet dhe të tjerë. Shumica e këtyre metodave kërkojnë aftësi të caktuara në krijimin e tyre. Dhe durim për të zotëruar këto aftësi. Në të kundërt, me një litar litar, gërshetimi nuk është aspak i komplikuar.

Litar Kosa, krahasuar me një bisht të thjeshtë duket shumë më origjinal. Duket mirë në flokë, duke i dhënë vëllimit të gërshetimit dhe formës.

Ky emër është marrë nga gërshetimi për shkak të kalimit të veçantë të fillesë të flokëve, që i ngjan një liri, endje të litarëve ose fijeve. Ky litar bishtash është i thurur vetëm me ndihmën e dy fijeve.

Të mësuarit për të bishtuar një litar bishtash vetë është e lehtë, e thjeshtë dhe e lehtë për këdo.

Çfarë është e nevojshme për gërshetim litar spit

Kjo nuk kërkon aftësi të veçanta. Të gjitha që ju duhet është:

 1. pak kohë;
 2. mjeshtëri;
 3. kreh;
 4. lidhjet e flokëve ose flokët.

Fazat e gërshetimit të litarëve të gërshetave

Hapi i parë:

Për lehtësi, flokë pak njomur dhe me krehër me kujdes.

Hapi i dytë:

Bëni një bisht të gjysmë në kurorë, duke u ndarë pjesa kryesore flokët nga fundi.

Hapi i tretë:

Ndani pjesën e sipërme të flokëve në dy fije të barabarta. Kaloni rrathët midis tyre në një drejtim të akrepave të sahatit.

Kaloni rrathët midis tyre në një drejtim të akrepave të sahatit

Hapi i katërt:

Fijet e kryqëzuara duhet të shtrembërohen. Në drejtimin e kundërt, nga rryma e parë e rripave, domethënë në drejtim të kundërt. Përndryshe endja do të bie.

Hapi i pestë:

Në secilën anë, veçoni curls nga fundi i flokëve dhe bashkangjitni një në fillesa.

Hapi i gjashtë:

Fijet e rezultateve janë përsëri të kaluara në drejtim të akrepave të orës dhe të shtrembëruar në drejtim të kundërt.

Fijet e rezultateve janë përsëri të kaluara në drejtim të akrepave të orës dhe të shtrembëruar në drejtim të kundërt

Hapi i shtatë:

Përsëri, ne kapim curls në të djathtë dhe të majtë. Dhe shtoni ato në fillesat tona. Ne vazhdojmë të kryejmë të gjitha veprimet derisa t'i lidhim të gjitha flokët e mbetur me fillesat.

Hapi i tetë:

Pas të gjitha flokëve është mbledhur në dy fillesa ne kthesë ato në drejtim të akrepave të sahatit.

Hapi i nëntë:

Ri-ktheni fillesat, tani midis tyre në drejtim të kundërt. Deri në fund të flokëve dhe të rregulluar bishtin rezultues me hairpins ose bende gome.

Deri në fund të flokëve dhe të rregulluar bishtin rezultues me hairpins ose bende gome

Kjo është e gjitha bishtale origjinale gati!

Si të dekoroj litar bishtalec

Spit litar vetë duket shumë e bukur, dhe për të krijuar një efekt edhe më të madh, ju mund të dekoroj atë.

Ju mund të dekoroj bishtalec me shirita satirë , me trashësi dhe ngjyrë të ndryshme, zinxhirë, vargje speciale me rruaza. Për ta bërë këtë, thjesht shtoni dekorimin për fillesat dhe prishin së bashku.

E bukur duket litar-litar bërë në anën e saj. Gërshetje të tilla fillojnë me zhurmë, gradualisht duke shtuar fijet nga kurora, dhe pastaj nga fundi i kokës. Ju mund të eksperimentoni duke shtuar curls të reja vetëm nga njëra anë. Thjesht bjeri dy ose më shumë gërsheta.

Dhe për të krijuar një hairstyle festive, është e mjaftueshme për të vënë litar bishtalec në një simite dhe dekoroj me hairpins.

Sot shumë popullor është Spit-Plait . Sipas teknikës është shumë e ngjashme me Bishtaleze franceze . Përkundër thjeshtësisë së saj, duket e mrekullueshme. Shinat janë një alternativë për gërshetat. Me ndihmën e tyre, ju mund të ndryshoni hairstyles.

Si të bërtas një bishtalec

Vetëm 2 fijet e flokëve përdoren për të krijuar një bisht nga thurjet , por duket më e shquar se bishtalec e zakonshme nga tre fije ose. Fijet twist në formimin e parzmore mund të jetë si nga fytyra dhe në fytyrë. Së pari ne kthim çdo fije floku veç e veç, dhe pastaj fijet e rezultateve janë të përdredhur me njëra-tjetrën, si fije litar. Është më mirë të kryhet bastisje flokë të gjata ose hairpieces.

Bishti i thjeshtë

Për të bërë një shirit nga pajimet, përgatitni një çamçakëz të mbuluar. Së pari lidhni një bisht dhe ndaje atë në dy pjesë identike. Pastaj ktheni anën e djathtë në të djathtë rreth tre kthesa dhe shtrëngoni majën me gishta, në mënyrë që mbrehja të mos zmbrapset. Më shumë kthesa që bëni, aq më të forta do të jenë parzmore. E njëjta gjë duhet bërë me pjesën e dytë të bishtit. Paketat e rezultateve duhet të kalojnë dhe të vazhdojnë ta bëjnë atë (a) përgjatë gjithë gjatësisë së flokëve. Sigurohuni që fillesat të mos lëshohen. Pas përfundimit, skajet do të duhet të sigurohen me një brez elastik të mbuluar.

Pigmente anësore


Fillojmë me ndarjen, mund të bëhet kudo, gjëja kryesore është se ajo arrin vetëm në mes të kurorës. Në zonën e shkëputjes së kokës duhet të jetë në mes. Ne do të endim një gërshetim të thjeshtë në njërën anë, pastaj në anën tjetër.

Kreh flokët në anën e majtë të ndarjes drejt zonës së zverkut. Merrni një fije floku №1 2-3 cm të trashë nga ndarja në tempull. Më e hollë fillesa është, aq më e fortë do të jetë rrënja e gjilpërës. Bëni një shami të shtrënguar, duke prishur fijetin tre herë në drejtim të fytyrës dhe mbajeni me dorën tuaj të djathtë.
Pas dorës së majtë, të marrë numrin fillestar 2, të vendosura nën pajimet e bëra tashmë. Në madhësi nuk duhet të ndryshojë nga i pari, por duhet të përfshijë flokët nga fytyra deri në ndarjen shumë.
Ne kthim numrin fillestar 2, si dhe të parën dhe kalojmë nën numrin fillestar 1 dhe ndryshojmë duart në vende.
Ne vendosim të dy fijet në dorën e djathtë dhe, duke mbajtur, i kalojnë ato, pastaj ndahen dhe kthehen përsëri. Sigurohuni që instalimet elektrike të mos jenë të hapura.
Përdorni dorën tuaj të majtë për të marrë numrin e fillit 3, për të bërë një pako prej saj, dhe ta ktheni atë me numër fillestar 1 nën numrin fillestar 2 dhe ndryshoni përsëri duart.
Kombinoje fijet numër 1 dhe numrin 2 dhe mbajini ato në dorën tuaj të djathtë. Ne vazhdojmë këto lëvizje në qafë.
Pasi të kemi arritur në qafë, ne fillojmë të bëjmë një mbrehje prej saj. Për ta bërë këtë, të dy fijet duhet të rrotullohen në një drejtim dhe të kalojnë në mes tyre. Dhe në fund i siguroni ato me një brez gome.
Në anën e dytë kemi një shirit të pajimet në të njëjtën mënyrë. Në fund, skajet e parzmore mund të futen brenda dhe të sigurohen me thurje flokësh nën bishtalec.

Bishti i përdredhur përpara nga pajimet

Çarje në të njëjtën mënyrë si për "gërsheta anësore".
Këmba flokët në anën e majtë të ndarjes në pjesën e pasme të kokës.
Në frontin e fytyrës, merrni pjesën e parë nr 1 dhe ngrini një shtyllë të ngushtë nga ajo dhe mbajeni në dorën tuaj të djathtë.
Me dorën tuaj të majtë, kapni numrin e fillit 2, e ktheni atë dhe vendosni në fillim dhe ndryshoni duart në vende. Në numrin fillestar 2 duhet të përfshihen flokët nga ndarja në fytyrë.
Vendosni të dy fijet në dorën tuaj të majtë dhe kaloni ato, duke u siguruar që ata të mos qetësohen.
Pastaj ndani ato dhe i ktheni ato sërish dhe i mbani larg njëri-tjetrit.
Ne marrim një bërthamë të re me dorën tonë të djathtë, bëjmë një pako prej saj dhe e mbajmë nën fije fillestare nr. 1 dhe sipër fijeve nr. 2.
Ndërrimi i duarve në vende, kombinojmë fijet nr. 1 dhe nr. 2 në një. Dy fijet që kanë rezultuar mbajnë në dorën e majtë. Ne rregullojmë pajimet me një klip.
Përsëriteni të gjitha veprimet që nga fillimi, vetëm në drejtimin e kundërt. Në zonën e qafës kombinohen këshilla e pajimet, dhe endje prej tyre bishtin e zakonshëm.

Pigmente anësore


Pra, si të gërshetoj shiritat anësorë (shih fotot dhe skemën e gërshetimit):

Teknika: si të bërtisni shiritat anësorë. Hairstyles foto dhe skemë endje


1. Për të gërshetuar gërshetat, së pari, pjesërisht nga pjesa kudo në vullnet, ndani flokët, por përfundoni në mes të kurorës, atëherë ndarja do të shkojë në anën e pasme të kokës, pikërisht në mes.
2. Hairstyle është bërë në dy veprime: së pari njëra anë, pastaj tjetrën. Ne flokët e flokëve nga ana e majtë nga një braktisje në një hundë. Ne marrim përpara fytyrës nga ndarja në tempull një fije të vogël (A) rreth 2.5 cm të trashë. Për gërshetat, fillesat duhet të jenë edhe më të vogla. Ne e kthyjmë fijetin e marrë nga fytyra, rreth tri herë (për të bërë një flamur të ngushtë) dhe e mbajmë me dorën e djathtë.
3. Me dorën e majtë, ne e ndajmë filimin e dytë (B), i cili është nën fije floku tashmë të përgatitur. Duhet të jetë e njëjta madhësi dhe të përfshijë flokët nga ndarja në fytyrë.
4. Gjithashtu ktheni këtë fije floku (B) në dorën e majtë, në të njëjtën drejtim me të njëjtin numër kthesash. Kalo skajin (B) nën fijet (A) dhe ndërroni duart në vende.
5. Tani transferoni të dy fijet në dorën tuaj të djathtë, duke mbajtur ato së bashku, kaloni ato, ndani fijet dhe kthini. Është e nevojshme të mbash fijet në mënyrë që ata të mos lëshohen. Përdorni dorën e majtë për të marrë një fije të re të ngjashme. Gjithashtu duhet ta ktheni atë tri herë (C) dhe më pas ta kaloni me pjesën e poshtme (A) nën pjesën e sipërme (B). Shkëmbeni duart në vende, lidhni A dhe B në një, dhe merrni të dy fijet në dorën tuaj të djathtë. Përsëritni hapat 4 dhe 5 në qafë.
6. Nga qafa ne tashmë jemi duke formuar një pako, duke shtrembëruar të dy fijet dhe duke kaluar në të njëjtin drejtim. Në fund - rezinochka.
7. Tani, nëse çdo gjë ka punuar, atëherë edhe në anën tjetër të ndarjes, ju duhet të bëni hapat 2-6 në drejtimin e kundërt.
8. Twist skajet e parzmore brenda dhe fiksimin e tyre nën bishtalec duke përdorur hairpins.
9. Klasiku duhet të lidhë tufa me një fjongo dhe të lidhë një hark në krye.

Foto dhe skema: si të endemi shiritat-pajimet, shtrembëruar përpara.


Hairstyle e një bishtalec të përdredhur përpara është e ngjashme me një hairstyle me bishtalec të bishtit anësor, por ka një ndryshim: bishta është e shtrembëruar në drejtim drejt fytyrës, jo nga fytyra, domethënë jo prapa, por përpara. Ky hairstyle bën të mundur ndryshimin e madh të pamjes së saj dhe transformimin në çast, pa shpenzuar shumë kohë në të.

Si të gërshetim gërsheta të përdredhur përpara :

 1. Së pari, pjesërisht nga pjesa, sipas dëshirës, ​​ndani flokët, por përfundoni në mes të kurorës, atëherë ndarja do të shkojë në anën e pasme të kokës, pikërisht përgjatë mesit të saj.
 2. Bëhet në dy veprime - njëra anë, pastaj tjetrën. Ne flokët e flokëve nga ana e majtë nga një braktisje në një hundë. Ne marrim një fije të vogël (A) 2.5 cm të trashë para fytyrës nga ndarja në tempull. Për gërshet, fijet duhet të jenë edhe më të vogla. Ne e kthjellojmë fijen e marrë përgjatë rrugës - në fytyrë, diku tre herë (për të bërë një flamur të ngushtë) dhe e mbajmë me dorën e djathtë. Këtu, mos rrëmujë!
 3. Me dorën tuaj të majtë, ndani furrën B, e cila është nën fije floku tashmë të përfunduar. Duhet të jetë e njëjta madhësi dhe të përfshijë flokët nga ndarja në fytyrë.
 4. Në të njëjtën mënyrë, kthesë dhe fillesë B, e cila është në dorën tuaj të majtë, në të njëjtën drejtim, me të njëjtin numër kthesash. Vendoseni një fije floku (B) në krye të fijes (A) dhe ndërroni duart në vende.
 5. Tani ne i zhvendosim të dy fijet në dorën e majtë, mbajnë, i kalojnë ato, ndajnë fillesat dhe rrotullimin. Mbajini fijet me gishta, në mënyrë që fijet të kalojnë, të ndara nga njëra-tjetra dhe të shtrembërohen. (Për shembull, mbaj një fije floku midis unazës dhe gishtit të mesëm dhe tjetri në mes të gishtërinjve të mesëm dhe indeksit.)
 6. Ne marrim një fije të re me dorën tonë të djathtë, ngjashëm me atë të mëparshme. Twist dhe kaloni nën fillesë (A) dhe mbi fillesë (B). Ne ndërrojmë duart në vende, lidhim fillesat A dhe B në një fije floku, ne zhvendosim dy fijet e mbetura në dorën tonë të majtë. Mbërtheni pajimet me një klip.
 7. Përsëriteni nga hapi 1 në pikën 6, vetëm duke ndryshuar drejtimet për anët e majtë dhe të djathtë.
 8. Lidhni skajet e të dy pëlhurave në fillim të qafës. Dhe poshtë bishtit të trefishtë klasik. Vazhdo.
Variant i këtij hairstyle:

Dhe për një hairstyle model, përfundojë bishtalec deri pak poshtë kokës. Dhe lidh studs nuk janë të ngushtë, por në mënyrë të vendosur.

Ne shpresojmë që ju ka pëlqyer këto hairstyles, dhe keni kuptuar se si të endje braids-braids. Nëse po, trillimet do të kënaqen më shumë se një herë. Ju do ta shihni shpejt këtë nëse ndiqni këshillën tonë për të bërtitur këto bishtalec. Komplimentet nuk do të shënojnë!

Новости

Как ухаживать за лицом после 30 лет: список запретов


Как ухаживать за собой


Как заставить себя начать ухаживать за собой?
Каждый вкладывает свой смысл в понятие " ухаживать за собой ". Вот мне исполнилось 30 лет и я расширяю это понятие. Я также как и Вы не особо люблю уход: не люблю краситься (честно, и не люблю) - моя

Вера Брежнева о своих секретах красоты
Талантливая певица, русская Брижит Бардо и самая стильная и сексуальная женщина России, безусловно, одна из ярчайших звезд современной русской эстрады – красавица Вера Брежнева в свои 34 года потрясающе

Лучшие советы по уходу за собой для девушек
Как всегда оставаться красивой даже в самых сложных ситуациях и тратить гораздо меньше времени и сил на уход за собой, но при этом всегда оставаться привлекательной? Если вы хотите знать ответы на эти

15 лучших средств по уходу за собой
Как почувствовать себя королевой, если с утра приходится тщательно маскировать прыщи, а к вечеру невозможно от усталости стоять на ногах? Попробуйте бороться с проблемами «домашними» средствами. Если

Как ухаживать за собой во время беременности
Как остаться красивой, не навредив при этом малышу. Уход за телом Сейчас самое время сделать ставку на увлажнение кожи. При этом помните, что ваш организм стал более восприимчивым

Натуральный уход за собой: красота и здоровье
Привет, дорогие читательницы! В последнее время моя жизнь наполнена совершенно волшебными знакомствами — вдохновляющими, помогающими открыть в себе что-то новое, чему-то научиться. Сегодня расскажу

Бюджетные аптечные средства по уходу за лицом. - Семейный портал Family-and-i: Все о семье, детях и не только.
Ухаживая за своим лицом и при этом, используя недорогие бюджетные аптечные средства, можно достигнуть очень заметного положительного результата. В этой статье мы подробно расскажем, что это за средства

Как правильно ухаживать за собой
Большое количество женщин категорически отказывается ухаживать за собой, объясняя это недостатком средств и времени. Такие дамы жалуются на отсутствие личной жизни и внимания со стороны мужчин. А между

 • Оформление торжеств
  21.11.2014
  Оформление торжеств

  Оформление мероприятий цветами и декорация тканью: свадьбы, юбилеи, торжества, корпоративные вечеринки, выставки, конференции, семинары, презентации.Правильная организация праздников и планировка работы для Вас и Ваших сотрудников — это залог успешного развития бизнеса. Мы предоставим полный комплекс услуг по оформлению специальных мероприятий любого масштаба. Опыт наших проектов по-своему индивидуален. Мы готовы предложить именно... 
  Читать полностью

Статьи о цветах
 • Свадебные букеты
  Свадебные букеты

  Безумное счастье воссоединения в браке, прекрасная церемония, счастливые лица гостей… Несомненно, свадьба... 
  Читать полностью

 • Роль и значение цветов в нашей жизни
  Роль и значение цветов в нашей жизни

  Еще с давних времен цветы в жизни людей играли огромную роль. Они всегда ассоциировались с любовью, радостью, хорошим... 
  Читать полностью

 • История цветов
  История цветов

  Искусство украшать живыми цветами, листьями, ветками, плодами и другим декоративным материалом праздничные процессии,... 
  Читать полностью

 • Цветочные традиции в Европе
  Цветочные традиции в Европе

  В Западной Европе в XIV в. распространилась мода на ароматы, а вместе с ней и на небольшие букетики из пахнущих цветов.... 
  Читать полностью

 • Цветы для свадьбы
  Цветы для свадьбы

  В нашей жизни ни одно торжественное событие не обходится без цветов. Букет из белых роз тонко подчеркнет красоту... 
  Читать полностью

 • Цветочный этикет
  Цветочный этикет

  В нашей жизни ни одно торжественное событие не обходится без цветов. При этом очень важно соблюдать цветочный... 
  Читать полностью